Operácia škúlenia

erikzdenek

Hovorí sa, že je to "banálna" operácia v porovnaní s inými zložitejšími operáciami. Ale ani preto netreba to brať na ľahkú váhu. A rozmyslieť si, kde a komu zveríte svoje oči do rúk. Ja aj keď s iným typom, problémom operácie som bol v klinike iClinic v Bratislave a bol som nadmieru spokojný so všetkým.

mialan

Ahojte napišem moju skusenost som tupozraka a škulim minimalne ciže trošinka smerom dnu ale to vdaka tomu ze ked som bola mala bola som na operacii inak by som škulila prišerne a ked mam okuliare tak mi to koriguje ale slepa som stejne:D

miskaatinka

Ahojte. Našiel by sa tu niekto kto absolvoval operáciu škúlenia na nejakom pracovisku v Košiciach. Dosť sa tu spomína klinika Neovízia v BA no rada by som sa dozvedieť či sa pod. zákroky nevykonávajú aj v KE. Ak má niekto z Vás čas popísať ako prebehol zákrok - trvanie operácie, bolesti po zákroku, dlžka zotavenia a pod. som vďačná za každú odpoveď.

monqa

Zdravím všetkých,
chcela by som sa informovať ohľadom operácii na klinike Neovizia. Škúlim na jedno oko. Dnes som s rozprávala o tom s doktorkou, ktorá mi povedala že zákrok aj predoperačné vyšetrenie sa platí. Tu som sa dočítala, že niektoré ste neplatili. Viete mi poslať bližšie info, prípadne rady?
Mám poisťovňu Všeobecnú zdravotnú.
ďakujem!

fiona333

a neplatila som za operaciu pretoze som prestupila do unionu, doktorka mi to poradila aby som nemusela platit, union to preplaca uplne :) a uz si bola na vysetreni? to si velmi nenaplanujes ty podla skoly, mna objednala po 9 mesiacoch od predoperacneho vysetrenia..

Netopier: preco vam chcu zasahovat aj do zdraveho oka?? co ono ma s tym spolocne?? :O ale mate rodinu ktora vas urcite lubi aj s tou chybou krasy. Mame kruty osud ale chapeme vas urcite vsetci

fiona333

Nela, pred operaciou bude o teba pekne postarane, prijemny personal aj prostredie, su velmi mily.. ako keby si ani nebola v nemocnici :D a s tou skolou, ja som sa po operacii na treti den uz ucila na skusku a dalo sa. Ak by si dala na seba nejaky kontakt napisala by som ti ohladne inych veci..

Nela41

fiona ako to, že si neplatila?
Inak baby čo ste podstúpili operáciu prosím opíšte ako to prebiehalo a ako to vyzerá. Ja som na operácii nebola, momentálne mám veľa školy a nemôžem si dovoliť vypadnúť na dlhší čas to mi vážne typ mojej školy nedovoľuje.. nosím kontaktné šošovky, takže nikto nevie o mojom probléme, ale aj tak operáciu podstúpim hneď ako budem môcť

netopier

od malička škulim na jedno oko..som nanho totiž to tupozraka_ to znamena , že vidim niečo ale neviem to identifikovat čo to je ..to oko mam vlastne ako nefunkčne, nepomožu ani okuliare..škulenie mi prvý krat operovali ako 6 ročnej , oko mi utekalo do vnutra..po opke bolo všetko OK no časom sa to pokazilo a začala som škulit do vnutra..neskor mi to dlho nikto ani nechcel urobit , že je to len z estetickeho hladiska..tak som až po porode ako 28 ročna absolvovala znovu opku..po porode sa to velmi zhoršilo asi tými tlakmi..po opke bolo zase všetko OK ale zase po par rokoch sa mi to uvolnilo a stale uteka von..no mne už lekarka ri druhej opke povedala, že ledva mi to vyrovnali že skoro museli upravovat a druhe oko..no a teraz mam 41 rokov a chcela by som absolvovat znovu, ale bojim sa lebo nechcem aby mi zasahovali aj do druheho oka, kedže len nato vidim :( no čo už budem už škulit na veky :)

martina81

ahoj fiona a danka, mohli by ste prosim dat viac info ohladne operacie strabizmu, ktoru ste absolvovali v neovizii v ba? ja by som tiez chcela ist, ako to ze ste nic neplatili, alebo teda danka ty si platila nieco, co je teda o dost menej ako uvadzaju na stranke, mozete mi pisat aj na moj majl.
dakujem
martina

danka123

Ahojte,
som 4 dni po operacii skulenia v neoviziiv BA . Platila som najprv 30 EUR za vysetrenie u DR. Fischerovej a v den operaci 150 EUR. Poistovna Dovera. Zatial cakam ako to dopadne stale mam dvojite videnie. Ak mate nejake otazky napiste.