Som nestastna.Chcem zit inak ale - Milujem ho.

Príspevok v téme: Som nestastna.Chcem zit inak ale - Milujem ho.
nestasntalip

Som nestastna.Mam 18 rokov a chodim na gymnazium.To je vsetko.Vsetko co ja robim.Popri tom mam piatela ktoreho naozaj velmi milujem ani si neveim predstavit ze by som o neho prisla ale ja niesom stastna.Chcela by som pracovat,chcela by som robit hosstesku alebo chodit do posilovne, cestovat ist do zahranicia a nic pri nom nemozem lebo ziarli.Moj zivot nema zmylsel lebo viem ze toto nic nerobenie ma NENAPLNAAAAA.Poznate to niekto? Mam neustaly pocit nestasia a trapenia zobudzam sa a idem s nechutou do skoly lebo NEENAVIDIM TENTO STREOTYP.

Aleya

Vsetko, co sa da robit, sa da robit aj spolu..... Vezmi ho zo sebou do posilnovne, uvidis - jednak si zacvicis, jednak budete spolu a sama zistis, ze vo dvojke je to uzasne.... Ak chces ist do zahranicia, tiez sa skus o tom s nim porozpravat, ze si vies predstavit, ze ste tam obaja spolocne.... Proste vo vsetkom treba najst kompromis. Aj moj priatel velmi ziarlil - a bola to moja chyba, divala som sa len na seba, co ja chcem, ze ja chcem vynikat.... Teraz robime väcsinu veci spolu a je to uzasne, viac sme sa zblizili a sme spolu uz 5 rokov - a mohla som byt dokonca manekynka, chodit po mole a predvadzat odevy, lebo ma vo mne doveru.... Ale ty mu ju najskor musis ukazat - nie vypisovat tu a cakat nazory od ludi, ktori nepoznaju teba ani jeho....ale rozpravaj sa o tom s nim

fialôčka

myslim si, ze na to aby si bola nestastna vo vztahu si este primlada a aj na to, aby tento vztah bol so ziarlivcom .. mna by zaujimalo, ked ty ho tak milujes, je to aj z jeho strana taka ohromna laska??? ty si este mlada, uzivaj si zivot, preboha nepremrhaj svoju mladost s nejakym idiotom, kvoli ktoremu nic nemozes, nemozes mat ziadne konicky, chodit von ani robit, co sa tebe zachce a co sa ti paci ... tymto stylom postupom casu stratis mozno aj kamaratov, ved ktovie, na co vsetko este tvoj priatel bude ziarlit ... zaujimalo by ma ako dlho spolu ste?

zewa

Moja osobna skusenost mi vravi, ze prisposobovat sa inemu cloveku na ukor svojho stastia (aj keby to mal byt moj priatel) je ta najvacsia hlupost. Nikdy sa netreba nechat obmedzovat. Pokial to ten druhy nepochopi, nie je ten pravy. Aj keby to znamenalo odchod na druhy kontinent na pol roka, nema pravo obmedzovat ta. Praveze aj napriek tomu, by mal toho druheho podporit v tom, ze tam ziska do svojho buduceho zivota velmi vela. Ale to len taky priklad.
Druha zavazna vec. Zit so ziarlivcom je neskutocna zataz. Hlavne na psychiku.
Takze a teraz si predstav, ze by toto vsetko z teba opadlo. Mohla by si si robit, co chces, chodit kam chces, kedy chces a s kym chces. A nemusiet pri tom, ci ta nahodou niekto nezahliadol lebo by to mohol tvojmu priatelovi povedat a ... a dalej uz vsetci vieme ako mnohorakymi sposobmi to moze skoncit.
Odporucam odmilovat sa a v 18tich sa este velmi nezavazovat, aby si v buducnosti nemusela mysliet na to, kde si mohla byt nebyt toho a toho.
Niekedy je odlucenie na vztahu to najlepsie. Lenze to zisti clovek az neskor.
Drzim ti palce a verim, ze este o sebe a svojej buducnosti pouvazujes ;)

bella12

nestasntalip, nemala by láska dvíhať, povzbudzovať, prinášať šťastie? Aj keď si nevieš predstaviť, že by si o priateľa prišla, buď si istá, že by si to prežila a možno by si neskôr s odstupom času zistila, že to nebolo ono. Si príliš mladá na takéto problémy, nie ste zasnúbení ani manželia, prečo by si sa mala nechať takto obmedzovať? Dajte si pauzu na taký polrok a možno potom uvidíš veci jasnejšie.