ovocie a zelenina - naraz

Helus

Jablkovalady,aj mne velmi chutia recepty od macingovej,a su lahko stravitelne,nezatazuju zaludom,a mam aj ja plno energie,len ten cviklovy salat mi nechuti,ale ostatne recepty su fantasticke.

jablkovalady

Pre Helus: Raňajky od Mačingovej Mne osobne táto kombinácia ovocia a zeleniny vyhovuje a chutí vydržím tak plná energie až do obedu. Tak isto som si obĺúbila dusenú cibuľku s mrkvou

- mira

Niekoľko rokov na mňa poisťovne zaplatili len minimum za zubára. Zato mäsožravcov denne odváža niekoľko húkajúcich sanitiek, ale to ty dobre vieš. Tvoja snaha urážať je mi cudzia a ako budeš pokračovať, tak sa budeš mať. Každý si svoje zdravie určuje sám a sám aj znáša svoju bolesť.
Píšem len preto, aby tí vnímaví a tí ktorí sa skutočne chcú zachrániť, mohli skôr nájsť cestu. Všetko je však na nich.

bingham

mira... ako neber to v zlom, ale ty si dobre odpalena

mne nemusis nic financovat...zato poznam par "samo liecitelov" ako ty, ktorych museli zachranovat...

Helus

Aky mate nazor na kombinaciu ranajok od macingovej-struhana mrkva+ jablko struhane+ hrozienka+ orechy+ med+ skorica.teraz to leti,take stravovanie,mne osobne to chuti,ale som zvedava,na vase nazory.

watermelon

korenovu zeleninu nekombinovat s ovocim
uhorka rajcina paprika nie su zelenina, cize s ovocim sa mozu kombinovat
melon jest sam, nekombinovat s ovocim
salaty sa mozu kombinovat aj s ovom aj so zelom
kysle ovo nekombinovat so sladkym

- mira

Isteže je to živočíšna strava so všetkými účinkami. Preto ju ani neodporúčam.
Predkovia nemali v každom dome kravu, a kto mal, nosil mliečne výrobky, vajcia, mäso, do mesta na trh, aby si mohol kúpiť, čo potrebuje.
okrem toho si nejaké obmedzené množstvo nasýtených tukov mohol dovoliť prijať, pretože mal na rozdiel od nás veľa pohybu pri každodennej fyzickej drine. A podstupoval i pôsty.
Bingham, ak toto nechápeš, tvoja vec. Len škoda, že takých ľudí, ktorí toto nechcú pochopiť, musíme financovať a preplácať im predražené chemické a chirgické liečenie, navyše málo účinné.

bingham

mira...ale oni nejedli len maso...ale hlavne mlieko, maslo, mast, bryndza, vajcia atd...a toto je vsetko mila mira zivocisna strava !!!

- mira

Bingham, skús počítať. Keď 5-členné rodina /v minulosti boli časté i 10 a viacčlenné domácnosti/ chová 10 sliepok, l0 husí a 1 prasa ročne, koĺko mäsa vyjde denne na 1 člena ? A porovnaj to s dnešnou spotrebou mäsa, mlieka, vajec a syrov na 1 obyvateľa. Možno ti dojde, že v minulosti nebolo toľko šancí sa prejedať živočíšnou stravou tak, ako dnes. Zvlášť, keď ľudia nesedeli pri počítači, ale fyzicky dreli v lete na poli a v zime pri ťažbe dreva a po celý rok okolo zvierat.