pomoc s detoxikaciou

Príspevok v téme: pomoc s detoxikaciou
wurva

ahoj.. chcem sa vas spytat, co si myslite o 36dnovej ryzovej kure? Citala som o nej na jednej stranke, nejde mi sem teraz dat odkaz, zajtra ho popripade doplnim...
Deli sa na styri fazy..kazda trva devat dni.. V prvej sa je trikrat denne iba uvarena celozrnna ryza... V druhej faze sa k ryzi prida dusena alebo varena zelenina... V tretej k ryzi a k tepelne upravenej zelenine strukoviny.. A vo stvrtej k tomu vsetkemu este aj surova zelenina..
Moze mi to nejako uskodit? Alebo mi to pomoze? Snazim sa teraz chudnut, no bojim sa ze ak skusim tu detoxikaciu a potom budem jest normalne, ze priberiem.. Neuskodi telu takato kura? Dakujem za odpovede

doubledog

ak sa snazis chudnut, tak to urcite nerob.

ryzova ocista je pouzitelna len pre ludi, co nemaju problemy s metabolizmom (a aj ti maju plno inych, podla mna lepsich moznosti ako sa detoxikovat).

anizanič

uf, vidím že táto diéta sa stále drží na internete. ja som sa o ňu pokúsila pred dvomi rokmi, vydržala som dva týžne a skončilo to v nemocnici. lekári sa samozrejme na mňa pozerali ako na vola keď som im povedala čo ma k nim priviedlo. pol roka na to som sa objednala k albertovej na detoxikáciu a tá mi konečne vysvetlila, prečo je to blbosť. no, napadnúť to mohlo aj mňa, ale nenapadlo :D.
neodporúčam, jednostranné, hlavne preto škodlivé. nič tým nevyriešiš, dodržať je to problematické a môžeš skončiť ešte horšie ako ja. prečítaj si tu článok o detoxikačných kúrach volá sa sú detoxikačné kúry nebezpečné? nájdeš to cez vyhľadávač.

dana660xz

ja ti hovorim jednoznacne nie, lebo pocas tych 36 dni nema telo dostatocne ziviny, nic, hneda ryza je sice zdrava ale nie 36 a iba so zeleninou a este k tomu varenou a a z nakoniec nieco surove. to nema ziadne vitamiony, mineraly. ja som vela pocula o tomto, ale este som nespoznala cloveka, ktory by toto dodrzal. po skonceni kury urcite priberies, lebo kura ta nenauci racionalnemu stravovaniu. ked chces detoxikovat, odporucam ti par dni (mozno staci jeden den) na surovej zelenine a ovoci. toto mam odskusane, cloveka to odlahci, dodas telu najlepsie vitaminy a tak. stavicky si rob zo zeleniny a budes detoxikovana az-az. ale treba si dat pozor, aby si mala kvalitnu zeleninu a ovocie.

wurva

hm..zaujimal by ma nazor niekoho ineho...kto sem nedava reklamu do kazdej druhej temy... Ale tiez si myslim,ze taka jednotvarna strava asi nebude dobra...co si o tom myslite ostatni?