Masážny gél na celulitídu

Príspevok v téme: Masážny gél na celulitídu
aradnna

Dobrý večer,spolučiateteľky a prispievateľky :) Obraciam sa na Vás s prosbou...Trápi ma celulitída na zadku a stehnách. Po dlhšej odmlke v športe kvôli zdravotnému úrazu som len prednedávnom začala opäť aktívne športovať-beh,posilňovanie,korčule...Stravujem sa veľmi zdravo -problémy so žalúdkm,nepijem alkohol,kávu,nefajčím...Ale tá celulitída nie a nie zmiznúť.Každý večer po sprche si dávam masáž takým valčekom,no chcela by som to podporiť nejakým dobrý gélom. Viem,že zázraky to hned nebudú,ale aspoň niečo :)Poradíte? :)

vsevedka

aradnna, vsak ale nvm co si o tom mam mysliet, ze si si zalozila duplitcitnu temu (tema celulitidy bola zalozena 16.3.12) a ani raz si sa sama do tej svojej nezapojila)

nie je to dobre, ked su zakladane duplicitne temy v podstate o jednej a tej istej veci teda celulitide (vsak zajtra zalozi niekto zase anicelulitidovy krem, pozajtra najlepsi roll-on na celuliidu a pod.)

nic v zlom, mozno si si nevsimla, ale potom su prispevky chaoticky porozhadzovane v temach s roznymi nazvami a ostate mozno dolezitejsie temy su potom "zahltene"

vsevedka

z Garnier-a som mala kedysu gulicku, mala byt proti upornej celulitide, bola som v celku spokojna, len cena dost vysoka vzhladom k malemu objemu, tak som si potom kupila tiez z tejto rady gel vo velkej tube, obsahujuce latky boli takmer identicke, ale cenovo to vyslo lepsie

a ta Pupa je fakt dobra, uz som to tu raz pisla, kto sa boji, ze piling so solou vysusuje je na velkom omyle, pokozka ostava hladka, hebka, hydratovana, zrejme vdaka inym prisadam ako sol aj akoby jemne premastena, ale nie tak ako ked sa natriete olejom

suns

babule, peeling z Pupy je genialny ! ale to nie je morska sol, ale himalajska a tie mentol ale aromaterapeuticke oleje - liecive, dokonca aj na suchu kozu, atopicky ekzem.. oleje zostavaju na pokozke a tym ju hydratuju a tiez zabranuju nadmernemu zadrziavaniu vody a teda modeluju..
a v kombinacii s tym kremom - wow :D

teraz testujem Enja.. uvidime :)

strangeemily

ja som dlho pouzivala od Garnier telove mlieko na spevnenie a proti celulitide a pomohlo:)ale ako pisem dlhodobo treba pouzivat sice na obale bolo napisane ze po 7dnoch vysledky ale to skor tak po mesiaci az dva:)a samozrejme cvicit a cvicit:)

vsevedka

Ja som z Avonu mala, ale teda nic moc, spokojna som nejako nebola, tak som presedlala na ine, nizsie uvedene, ale mas pravdu, do anticelulitidovych gelov sa pridavaju latky drenazne (kava-kofein) ale i tuky spalujuce ananas, skorica, L-karnitin a pod.

megi118

Mléko Cellu Defy obsahuje cenné výtažky z karamboly, které pomáhají spalovat tuky až 3x rychleji! Exotické ovoce nazývané také čínská hvězdice je zásobárnou především vitaminu C, ale obsahuje i soustu dalších užitečných látek. Skvělé účinky Cellu Defy potvrdily rozsáhlé testy společnosti Avon.

vsevedka

piling z Pupy je naozaj fajn, prekrvi pokozku a morska sol, ktoru obsahuje pripeje k "vytiahnutiu" vody, teda odvodnuje, nevyhodou je len vysoka cena
cca 25-30 eur

ak potrebujes lacnejsie, tak v 101 drogerke maju Eveline cosmetics, slim extreme 3D - intenzivne serum zostihlujuco-vypinajuce anticelulitidove, cena okolo 5eur a je tiez dobre, je to sice polska kozmetika, ale doporucujem, v PKL je to nr.1 v anticelulitidovych geloch

je aj na pokozku so skolonom k alergiam a prijemne vonia, navyse obsah mentolu prispieva k pocitu sviezosti, preto z tohto dovodu nedoporucujem podobne serum z Evelinu, ktore je termorelucne, ale to smrdi gafrom a skor prehrieva ako chladi, cize nie moc vhodne na leto