Pravdepodobnosť otehotnenia

Príspevok v téme: Pravdepodobnosť otehotnenia
Adelante

Zdravím.

Naučnú literatúru ohľadom tejto témy poznám dostatočne. Avšak sa i tak chcem opýtať na Váš subjektívny názor.

Priateľka mi robila orálny sex a ja som jej pri tom prechádzal prstami po klytorise. Prstami som nevošiel do pošvy. Celý čas som jej masíroval okolie klytorisu vyššie, nižšie apod. Pozabudli sme sa a ja som jej povedal, aby mi naslinila ruku, pretože nebola veľmi vlhká. To sa zopakovalo 2x. Pri tom ako mi robila orál mi vychádzala priesvitná biela tekutina, nazývaná "kvapka lásky". Ona ju počas toho ako ju cítila v ústach prehtlala. Je možné, že keď mi naslinila ruku, že sa spermie, ktoré teoreticky mohli obsahovať sliny mohli vtiecť do pošvy a dojsť k oplodneniu?

Je pár dní pred menštruáciou. Ovuláciu už nemá, pretože príznaky pre ovuláciu už mala. Teda mala by mať neplodé dni.

Tie sliny som rozotrieral iba hore. Nebolo ich toľko veľa, že by sa dalo povedať, že sa tam "prelievali" zhora - dole. Proste bola vlhká.

Keď sme na to po malom momente prišli, šla sa osprachovať horúcou vodou.

Aká je pravdepodobnosť, že by mohla otehotnieť?

Moj názor je, že pravdepodobnosť je viac než nulová. Aký je ten Váš?

Kvety zla

Nazory vedcov na to, ci "kvapocky lasky" obsahuju alebo neobsahuju spermie sa znacne rozchadzaju. Ak sa aj v predejakulacnej tekutine spermie nachadzaju, najpravdepodobnejsie tam "zabludili" z mocovej rury z predchadzajucej ejakulacie. Ak si neejakuloval kratko pred tym, uz len pravdepodobnost toho, ze by predejakulacna tekutina obsahovala spermie je velmi mala. Ak sa do toho zapocita fakt, ze slecna prehltala, spermie v nehostinnych podmienkach rychlo umieraju, slecna neovuluje, a navyse sa naslinena ruka ktora by teoreticky obsahovala spermie nedostala dovnutra posvy - pravdepodobnost sa blizi k nule.