Močové cesty a tehotenstvo

Príspevok v téme: Močové cesty a tehotenstvo
zadara

Ahojte, mám časté zápaly močových ciest už vyše roka. Aj keď práve nemám zápal, tak mám štípanie a niekedy aj pálenie pri močení. Liečim sa aj u urológa, pijem urologický čaj, beriem urovaxom, kanadské brusnice, po styku sa idem vymočiť, no proste dodržujem všetky zásady, ale problémy mám stále.
Keďže mám už cez tridsať, veľmi by som chcela v priebehu tohto roka otehotnieť, lenže mám obavu práve z dôvodu týchto problémov. Ak mám zápal, tak bez antibiotík mi neprejde. Chcem sa spýtať na skúsenosti tých žien, ktoré tiež majú urologické problémy a boli tehotné, ako to riešili a pod. Ďakujem

modráčik

Ahojte,dievcata.Ak mate takyto problem: zadara,samdraaaaa,napiste mi na meil.Rada vam poradim,nakolko zapal je potrebne odstranit a najlepsie bez vedlajsich ucinkov,teda nechemicky, o to viac, ze ratate s tehotenstvom.Dobre pises, ze aloe vera v tehotenstve nie,ale je aj nieco, co zapal dokaze odstranit,prirodne, len podla podmienok fora sa nemaju zverejnovat nazvy produktov, aby sa to nebralo ako reklama.Tak ak chcete, napiste mi na meil/klikni na modráčik/.

zadara

Ahoj, mňa vtedy vaječníky nebolia, aspoň som si to nevšimla. Ja mám taký zápal, že v moči mám len krv a baktérie. Žiadne bielkoviny, ani nič podobné. Tieto baktérie tam mám stále, aj keď práve nemám zápal. A nemôžem sa ich zbaviť, nepomáhajú mi ani antibiotiká.

sandraaaaa

Určite sa daj najprv do poriadku viem že roky utekaju ja mám už tiež naponáhlo chcem to stihnuť do 35 :D človek odklada to tehoten. a potom ten čas preletí ... Mna bolia aj vaječníky teba tiež ked máš zapal moč. ciest?

zadara

AHoj, ja mám problém niečo vyše roka. Začalo to prvým zápalom v živote a odvtedy sa toho nemôžem zbaviť. Mala som aj iné problémy, tak som bola na gastre. Keďže máme v rodine viac celiatikov, tak mi bral krv aj na toto, lebo bežne to nerobia. No a mám v krvi silno pozitívne protilátky, ale biopsia bola na hrane, preto idem o pol roka na kontrolu. Na gastre mi hovoril, že celiakia môže byť jednou z príčin, prečo sa nedarí otehotnieť. My sme sa pokúšali asi tri mesiace a nič, potom som bola dlhú dobu objednaná na to gastro, tak sme prestali. No a teraz mám stále problémy, tak sme to zatiaľ nechali tak. Radšej by som sa dala najprv do poriadku, ako to potom ľutovať, že sme nepočkali. Len dúfam, že to dlho nepotrvá.

sandraaaaa

zadara ahoj a kolko máš problémi s tými moč. cestami? Určite je lepšie si to dať pred tehu do poriadku a snažiť sa zlepšiť tu imunitu. S celiakiu nemám skusenosť ani som nevedela čo to je až teraz som si to vyguglila povedal ti na gastre že môžeš mať problém s otehotnením? A už ste sa snažili o babo alebo len teraz si sa rozhodla? My sme sa snažili o tehu v septembri a hned som dostala zápal a minulý mesiac druhý krát sme sa snažili a znova zápal tak ak to pôjde takto dalej neviem. V pondelok idem na gyndu a uvidím čo povie. U urologa som zatial nebola. Včera som bola pri obvodnej a povedala že ma asi pošle aj k urologovi.

lenkkia

aloe vera by sa malo pit pred tehotenstvom aby si sa preliecila a precistila organizmus...a ak si ju uz kupis tak taku aby bola bez chemickych latok a s certifikatom aloe council cize naturalny produkt s vysokym obsahom aloe

zadara

Ahoj, no ja deti ešte nemám. Mám 32 rokov, tak by som už veľmi chcela. Koznultovala som to na gastre kvôli možnej celiakii, tam povedal, že môžem mať kvôli tej celiakii problém s otehotnením. Urológ mi však odporučil počkať, kým sa toto všetko nevyrieši, lebo asi mám oslabenú imunitu. A tebe gynekológ čo povedal?

lenkkia

ja som mavala caste zapaly a taktiez problemy s oblickami a velmi mi pomohlo pitie aloe vera...ja to super na liecbu zapalov a posilnenie imunity...
ak chces viac info kludne napis :)