panenstvo

anonymka23

A ešte by som dodala, že ak by sa mi niekto vysmieval pre to, že som ešte nič neskúsila a som panna, tak na také reči by som kašľala. Podľa mňa je to každého vec, kedy a s kým o panenstvo/panictvo príde a ostatní sa do toho starať nemusia.

anonymka23

biela macka,
prepáč, ale to, že je nejaká pannou aj po dvadsiatke predsa neznamená, že nevie s druhými komunikovať ani to, že je škaredá! Ja mám 23 rokov, som panna a mám kamošky a kamošov, s ktorými idem von. Mala som aj priateľa, ale chcela som počkať s tým, aby som vedela, či je so mnou len pre sex alebo či si ma váži pre to, aká som. Síce ten vzťah nevyšiel kvôli iným problémom, ale to neznamená, že pôjdem do postele hneď s prvým a len kvôli tomu, že už mám po dvadsiatke a že niektoré mladšie odo mňa to už majú za sebou. Vážim si samu seba a radšej si počkám na niekoho, kto bude za to stáť a bude si ma vážiť a skutočne milovať.

sewie,
nie si šialená. Sme v tomto rovnakého názoru. Radšej si počkám na toho pravého, ako by som sa mala vyspať hneď s prvým a neskôr toho ľutovať. Veľa šťastia! :)

miro_d

Ľudia majú rôzne požiadavky a očakávania. Bol som idealista a romantik a čakal som na princeznú. Spoznával som ju 9 mesiacov, obaja sme boli na VŠ ja 23 ona 21. Keď som mal pocit, že je tá ktorú už dlho hľadám, prišiel môj prvý sex. Nikdy som sa jej nespýtal, či ona už predtým sex mala, zdalo sa mi to trápne a neočakával som to od nej. Na moje obrovské sklamanie, mala už dávno za tým. Dosť to mnou otriaslo, ale mal som ju veľmi rád a dúfal som, že sa cez to prenesiem. Asi o mesiac to vyvolalo viachodinovú hádku, ale láska sa zdala silnejšia. Po 14 mesiacoch prišiel syn, to sme už boli pol roka svoji. Hádky kvôli jej predchádzajúcim sexuálny partnerom - boli dvaja - však neprestali.Spočiatku iba raz za rok - dva. Vyostrilo sa to postupne ešte aj vplyvmi z okolia a keď som zistil, že s prvým chodila od 15 rokov a o panenstvo prišla pred plnoletosťou - vek neviem, nikdy mi to nepovedala bolo to ešte horšie. Pred 4-5 rokmi sa naše manželstvo začalo rúcať, dnes je v troskách a zostáva už len rozvod. Ona zničila život mne, ja jej a my obaja našim deťom. Keby ona bola dobre zvážila svoje činy, mohli sme byť šťastný pár do smrti. Keby som sa ja bol včas spýtal na to, čo bolo pre mňa dôležité, nikdy by som o ňu nebol viac zaujímal a nevzali by sme sa. Ak chlap povie, že mu panna nevyhovuje, nehľadá partnerku do života ale na sex. Ak to isté hľadá ona, je to v poriadku - ak nie, treba cúvnuť späť - môže na tom stroskotať vzťah z človekom, ktorý za to stojí.

alenka_maxova

sewie, presne tak :) Ja si myslim, ze k vyrovnanemu cloveku postupne pride vsetko, po com tuzi. Drzim palce :) A potom si to uzivaaaaaaaaj

sewie

alenka_maxova, o ludi a akcie teda nemam nudzu:)navyse robim v bare takze sa vpodstate stale zoznamujem s novymi a novymi tvarami:)ja sa snazim byt stastna tak ako som, ved aj byt single ma svoje vyhody:)a navyse, ak by som bola zufala, komu by to pomohlo?len by som zbytocne vsetkych od seba odohnala:)

alenka_maxova

sewie, netreba sa zaoberat tym, ci v tejto sekunde niekoho mas alebo nie...prosto si uzivaj zivot a navod si vnutorny pokoj a vyrovnanost...Bud stastna najprv ty sama a neskor si isto pritiahnes do zivota niekoho skveleho. A komunikuj s vela ludmi, bav sa, chodievaj von (co netvrdim, ze nerobis)...Treba sa fakt zoznamovat s kopou ludi, behat po roznych akciach :)

sewie

alenka_maxova, dakujem!som rada ze su na svete aj ludia co si nemyslia ze som sialena a mala by som sa "toho" zbavit co najskor!...inak si myslim ze ked pannestvo niekto oznacuje ako "to, coho sa treba zbavit" uz aj to o niecom svedci...no nic...snad aj ja budem mat take stastie ako ty:)..aj ked sa zacinam obavat ze smerujem k natackam a kope maciek behajucich po byte

alenka_maxova

sewie, mas podobny nazor ako ja. Len s tym rozdielom, ze ja som toho "praveho" uz stretla :) Moj jediny problem bol len v tom, ze vsetci chlapi, ktori sa okolo mna motali mi nesiahali zdaleka ani len po clenky (od intelektu, osobnosti, dusevnej, citovej roviny), nemala som si s nimi co povedat, komunikacia minus nula bodov, vzhlad ma tiez nepritahoval, nechapali mojej povahe, mojmu zmyslaniu, mojim nazorom, ale aj tak vzdy chceli strasneeee so mnou chodit :D Som si vravela, ci sa musim vychrapat s dakym takymto len preto, aby som bola IN :D :D Nie, nemusela. Pokial to ma baba v hlave v poriadku, nevidim problem v jej panenstve :)