Rozštiepené končeky vlasov

Danielle24

Fazulka :) Neviem z akeho si mesta..ja som ich kupila u nas v ZA v obchode s nazvom Subert´s (je to obchod pre kadernicky). Znacka je Compania del colore a stali zhruba 10 eur. Mam aj olej na vlasy Gliss kur, ale zda sa mi, ze oleje mi dost zatazuju vlasy a dost potom aj elektrizuju... Na zacelenie koncekov je tiez celkom dobra taka tubicka (tiez z Gliskuru) , ale potom kokosovy olej. Myslim si , ze je toho na trhu dost a netreba vyberat hned to najdrahsie typu Kérastase. :)

jankaaaaaaaaa

tiez odporucam gliss kur. v obchode ti predavacky poradia. alebo si prestuduj ich stranku a nieco vhodne tam isto najdes.

fazula gula

Danielle24 a kde kupim tie krystaly ? som kuk na nete je tam toho kopu ale daju sa kupit aj v nejakom kamennom obchode ?

Danielle24

Gliss kur maska - cierna rada ultimate repair + do koncekov si potom votri tekuté krištály . To ti pomoze, uvidíš. :-)

vsevedka

Udajne masky a kondicionery Kerastase pomahaju, aj olejovy elixir z tejto znacky, ale osobnu skusenost zatial nemam, vsak aj z netu ked su akcie na tieto pripravky stoja 20-30 eur, neviem teda ci reklame verit ved Kerasrase je v podstate od Lorealu a pre mna trebars sampony Loreal nic moc a to som mala viacere. Mlieko termoregulacne pred zehlenim vlasov je vcelku v pohode, ale tiez nie zase ziadny zazrak.

lochness

rozstiepene ostrihat, tie uz nezlepis... a aby sa ti nestiepili, skus nejake vyzivne masky, balzamy, kondicionery (samozrejme aj strava, fenovanie a zehlenie ti vlasy mozu poskodit)... mne celkom pomaha alverde ibistekovy kondicioner, mala som suche konceky a po tom kondicioneri su ovela lepsie, jemnejsie, lesklejsie a dobre sa cesu... musis skusit ze co ti sadne :)

Nela41

Skús si prečítať články na stránke dlouhevlasy.cz tam sa o tom dosť píše, ale k žehleniu je tam veľmi negativistický postoj, predsa len sú tam príspevky niekoľko rokov staré :D

Nela41

Ak si vlasy žehlíš tak nič. Sú veci, čo ti trochu upravia končeky ale ono sa to za pár dní zas objaví keď si vlasy žehlíš. Ak nie tak rôzne domáce masky na vlasy napríklad vajíčka a lyžička olivového alebo kokosového oleja a podobne, mne pomáha aj šampón Gliss Kur taký slabo ružový na zdravší vzhľad vlasov. Dôležité je aj stravovanie ak sa napchávaš denne hamburgermi a nezdravými jedlami tvoje vlasy budú škaredé tak či tak...
Ale naozaj ti hovorím z vlastnej skúsenosti pokiaľ si vlasy žehlíš do kopy ich nedáš, ja som sa rozhodla radšej pre žehlenie lebo som si nežehlila chvíľku vlasy a naozaj im to prospelo, ale čo zo zdravých vlasov keď vyzerám ako ježibaba že :D