žiarlivy priatel - pozor ?!

Príspevok v téme: žiarlivy priatel - pozor ?!
eleonor

ahojte. Chcela by som radu ohladom mojho problemu. Mam 20 rokov a pol roka chodim s chlapcom.Lenze problem je v tom,ze je ziarlivy a ma rozne vyplody fantazie a okrem toho ma psychicky vydiera a manipuluje mnou.Je to asi takto.Od kedy som s nim s nikym inym som vonku nebola,pretoze ak by sa dozvedel ze som s inym chlapom bola trebars len na pivko,tak ma nazve stetkou.A nazval ma tak uz ,a to len preto,ze som si pisala s inym chlapcom na internete.Ziarli dokonca aj ked idem vonku s kamaratkou.Okrem toho robi to,ze ma nuti aby som mu prehnane prejavovala lasku.Stale mu mam hovorit ze ho lubim,ze je moj milacik,zlatko,pokladik a ked mu poviem ze to jednoducho nieje moj styl,taketo sladke recicky tak mi zacne hovorit ze ho nelubim a ze ho nechcem. Potom vo mne vzbudzuje pocit viny.Nikdy mi neveri kde som.Ked sa vecer rozideme a ja idem domov,tak mi vola a pyta sa ze kde som a neveri mi ked poviem ze doma. Na dalsi den sa ma pyta ze s kym som sla po tom,co som od neho odisla. A odpoved mi neveri.Stale ma nuti aby som sa mu ospravedlnovala a vysvetlovala mu kde som co robim, a on ma stale neake vyplody fantazie ze kde a s kym ho podvadzam ale ja som mu VERNA.Teraz cakam babatko.Boli sme velmi stastni ked sme to zistili.On zacal tvrdo pracovat ale v inom meste pretoze nasiel lepsiu pracu.Teraz si len piseme cez internet a stale sa ma pyta preco ho nepodporujem,neprejavujem mu lasku,preco som odmerana,preco som unavena,ci som bola s niekym inym von atd...stale vo mne vzbudzuje pocit viny.Ale aj on sa vie ospravedlnit.Hlavne vtedy,ked mu poviem ze mam dost a ze je koniec. Vtedy sa zacne ospravedlnovat a snazi sa byt mily. .... Chcem vediet vas nazor.Hlavne tych,co maju skusenosti. Co s takym chlapom??

Leela333

Bola som vo vzťahu s takýmto chlapom, veľmi agresívny typ, párkrát mi až fyzicky ublížil, a potom ma presviedčal, že to sa stalo len omylom, že preháňam a pod. Mal najlepšieho kamaráta rovnakej povahy a raz mi povedal, ako ten jeho kamarát surovo zmlátil svoju frajerku, lebo ho vraj využívala. Bola som mimo, keď som videla na ňom, ako s týmto správaním súhlasí... Síce nepil, ale jeho otec áno a občas som mala strach, že aj on raz bude taký. A napriek tomuto všetkému som bola neschopná ho nechať (nechal ma nakoniec on), tak dúfam, že ty budeš múdrejšia ako som bola ja a skončíš to s ním navždy, nech by sa akokoľvek doprosoval. Mysli aj na to dieťa, ako by sa on k nemu mohol v budúcnosti správať (alebo čo by mu mohol urobiť), keby mu zase preplo a začal veriť tomu, že nie je jeho.

A držím palce nech to dobre dopadne :-)

eleonor

winki, ano mas pravdu, vsetkym babam chcem podakovat ze ste mi pomohli.Ja uz si to zariadim,pohladam pomoc a dufam ze budem stastna.Vsetko to ,co som si myslela ste mi potvrdili. Ja zijem v dobrej usporiadanej rodine a citila som ze toto spravanie od neho sa mi nepaci.teraz uz to mam viac menej potvrdene.Za vsetko dakujem zatial velmi pekne.

winki

eleonor myslím, že už vieš čo by si mala urobiť, teraz je to už len na tebe. Zozbieraj silu a bojuj za svoje šťastie.

eleonor

winki,jeho rodina este nevie ze cakame babo,a ak myslis vztah tak to nikto neriesi,len my dvaja medzi sebou.Jeho mamka je z neho dost nestastna ze tak pije ..teda pil.Lebo teraz uz tam kde pracuje maju dychove skusky tak nepije.Aj som dokonca uz jeho mamke raz aj povedala ze chce od nej peniaze len na chlast lebo som nemohla sa pozerat jak on sa jej smeje do oci a klame ze chce ist na caj a tak.Ale inac v jeho rodine otec si obcas vypije a nadava po kazdom,je dost vybusny a vulgarny.

nathália08

TY SI SA MADALE prva pustila do mňa ak si si nevšimla,a ja neprskám a žiadne take slová nepoužívam a,ak si si všimla napísala som prepáčte,nečítala som celú tému.To je celé,čau