Výrastok na päťe :/

Príspevok v téme: Výrastok na päťe :/
1kolka1

Ahojte..chcela by som sa spytat ci uz mal niekto taky akokeby vyrastok alebo nieco... volnym okom to nevidno ,ale pri chodzi ma to boli..snazim sa dostupovat na spicku ale vyzeram ako blba :D mam to na lavej nohe, pri dostupnuti na patu mi akokeby na sekundu strpla noha..bojim sa ze mi to nezmizne :( mam s tym ist ku doktorke , pripadne na RNG ? dakujem za odpovede :/

1kolka1

kurie oko to nebude kedze to absolutne nevidno..kebyze vidis obidve päty tak nevidis rozdiel :P same ma to asi nepreide :/ a to na ake rehabilitacie si chodil/a ? nejak do kupelov ci ako ? :D nemam s tym vobec skusenost..takze to nie je az take vazne ?

eam

Aj mne zistili výrastky na päte, dosť ma to bolelo, chodila som s tým na rehabilitáciu. Teraz mám už dlhšie pokoj.Keby ti nepomohla rehabilitácia, tak to aj ožarujú. Takže choď s tým ku svojej lekárke a ona ťa už pošle kde treba.

aglia tau

Ja mám výrastky na pätách a strašne to bolí. Bola som aj na rng. kde mi to potvrdili, najprv mi lekárka dávala lieky, ktoré nepomohli, potom rehabilitáciu a ultrazvuk, to tiež nezabralo a asi ma pošle na ožarovanie. Tak uvidím.