dialka..:(

Príspevok v téme: dialka..:(
Brenda

Zacnem takto,mam priatela ktory byva velmi daleko a tak nemame sancu sa stretavat casto,jedine cez vykendy aj to niekedy neni mozne.Takto sme spolu 3 mesiace je to strasne tazke ale na druhu stranu sa mozme na seba tesit a nebudeme si liest casto na nervy...lenze jedna moja kamoska mi povedala,ze by som sa s nim mala rozist lebo to nema perspektivu/buducnost takto.Ze kedysi davno podvadzal priatelky a tak.Ale mna napadlo,ze preco by ma podvadzal a pritom bol somnou ked sme od seba tak daleko.to by sa uz rovno mohol rozist a mat tam blizsie nejaku z jeho okolia.Tak mi to nedava zmysel.Aj on mi povedal ze ma iba mna a ze to tak aj bude a ze sa on skor boji ze si niekde niekoho ineho najdem.ja som mu povedala ze ja si nikoho nenajdem a ani nehladam....No ale teraz stale premyslam nad tym co mi ta kamoska povedala.Som si ista,ze nas vztah nevdrzi dlho pokial si nenajdeme spolocny byt velmi by sme to chceli obaja ale v dnesnej dobe to je velmi takze najma pre mladych.tak neviem co mam robit.co by ste robili vy?

Honor

Brenda, mi vysvetli odkiaľ pramení ta tvoja paranoja a strach? Kvôli rečiam kamarátky? Preboha, ak mu neveríš, spýtaj sa ho..bude ti klamať? pravda tak či tak raz vyplave na povrch, buď sa to dozvieš sama alebo ti to niekto povie. Ale čo teraz, to pri každom chlapovi v živote chceš stresovať, či ťa podvádza alebo nie? Možno to bol výmysel zo strany kamarátky..a ak by mu dačo nevyhovovalo vo vzťahu tak myslím, že ti to povie a ukončí to...ten vzťah sa pokazí tým ak budeš paranoidná a nebudeš veriť..nauč sa to..a ak mu neveríš, tak to skonči, pretože ťa to bude zožierať a nie je to voči nemu fér ;)

winki

a čo keď si pridal babu na FB? :D možno to je spolužiačka mozno stará kamoška mozno známa. Nerieš hovadiny...ked ta bude chcieť podviesť tak ta podvedie.

Brenda

Ikebana
ale to je hrozne...:( ja sa tiez bojim stale a uz ma to nebavi..chcem mu verit ale takto sa to neda..:( neviem fakt co robit..mam s nim pokecat? a co ked mi bude klamat..

Ikebana

tiez som mala vztah na dialku a veruze aj mojmu pribudali zeny na FB. A vysvitlo, ze naozaj ma s jednou z nich podvadzal. Ja vediet, ze moj chlap je schopny podvadzat, tak si ho poriadne preverim a vykomunikujem si to s nim. Dovera ano, ale ked ta nieco uz teraz nahlodava, tak si tu doveru len nahovaras...

Honor

Brenda, ak ťa to trápi a bude ťa to trápiť, tak sa ho to normálne spýtaj. Či tie dievčatá sú jeho kamarátky, spolužiačky poprípade kolegyne z práce (neviem v akom ste veku). Lebo ak nevieš, tak sa treba pýtať ;) Lepšie ako keby si si mala domýšlať

Brenda

Honor
no to je dobre ze si s priatelom vsetko hovorite ale on mi nikdy nepovie ze s kym si pise sice ma necha citat to...ale keby som sa ho to spytala ze kto te je tak mi len povie ze kamoska asi no neviem lebo som sa ho to nikdy nepytala a ani mi sam od seba nepovedal nikdy nic take.A ja viem ze by som mala pocuvat najme sama seba a moje podvedomie si neni iste a to ma trapi vies. tak neviem ci sa ho to mam spytat alebo to nehat tak ale istotne ma to bude trapit.

Honor

Brenda, príliš všetko riešiš a dramatizuješ :) Tak si pridal, a čo? Vieš nie nadarmo sa hovorí, že vzťah je o dôvere. S týmto má problém mnoho dievčat, akonáhle si priateľ pridá inú dievčinu do priateľov tak hneď majú podozrenie, žiarlia....na čo? Musíš sa naučiť len veriť. Vidno úplne ako máš chrobáka v hlave. Možno to, čo kamarátka vravela, že podvádzal priateľky ani nemusela byť pravda, možno len závidí a vymýšla si nezmysly a možno to bola aj pravda, ale v prvom rade ako som písala mala by si veriť jemu, nie jej a počúvať seba. Ja to robím s priateľom tak, že si povieme vždy všetko :P Tiež chodím do školy a hovorím mu o mojich spolužiakoch, ak si jeho pridá nejaka na FB tak mi povie kto to je, ak si píše s kamarátkou tak sám od seba mi povie čo preberali...nie sú žiadne tajnosti a preto sa nebojím a nemám strach, že by ma podviedol.

Brenda

marijam
ano spolocna dovera...ja mu verim teda snazim sa lebo naozaj neviem co robi kde je a tak..mozno ma prezvoni ze an mna mysli ale to je vsetko..teraz si pridal daku babu na fb a neviem, ale hneva ma to.:( a velmi ma to zneistuje ..:/ mam mu toi povedat alebo?

Brenda

Honor
ano vsak tak to robim aj ja nepozeram do buducnosti nikdy...lebo vazne neviem co moze prist..vzdy sa pozeram len na pritomnost a riesim pritomnost...ale teraz ma dost stve ze si pridava baby na fb ja viem fb je pre male deti a riesit take banality je blbost ale stve ma to lebo som si neni ista ze ci mi je naozaj verny tak ako hovori...:( a nechcem sa ho to vypytopvat ci mu to zakazovat,...:(