Meškanie menštruacie a vyvolavačka

Príspevok v téme: Meškanie menštruacie a vyvolavačka
Zuzka_Po

Ahojte poslednú menštruáciu som mala 7.2 , robila som si tehotenské testy vyšli negatívne ,tehotenské príznaky nemám.Menštruáciu som mala nepravidelnú , začala som brať antikoncepciu a už asi 8 mesiacov ju neberiem.Od termínu čo som mala mať menštruáciu mam akurát zvýšený výtok a pichanie v podbrušku.Chcem sa spýtať ako často alebo kolkokrát sa može isť na vyvolavačku?A kto mal niečo podobne o čo vtedy šlo ked vám menš.meškala?Može to byť niečo vážne?
Ďakujem :)

Aprílka

Ahoj!

Ja som nemala menzes 6 mesiacov. Doktor mi nič nezistil poslal ma na endokrinológiu a tam mi doktorka zistila, že neovulujem a mám narušený nejak organizmus.

Nikto sa do dneska nevie vyjadriť čím to je vždy mi chcel doktor nasadiť len HAK a mám toho plné zuby! Povedala som si kašlem na HAK nebudem také nič brať, už mi to dosť uškodilo tak to nechávam na prírodu...a na prírodné čaje a doplnky stravy

neva

Lekár by mal zistiť dôvod, prečo Ti mešká menzes. Vyvolavačka je obyčajné doplnenie ženských hormónov do tela nič viac. Pichnú Ti ju podľa potreby, aj opakovane cca po 2 týždňoch, ak by Ti menzes neprišiel.