3d mihalnice

Simonicek

Ja som si raz dala lepiť mihalnice. Boli to 3D mihalnice. Keď som sa po tej procedúre pozrela do zrkadla, tak ma výsledný efekt príliš neohúril. Horšie je, že mi to začalo po nejakom čase padať a vyzeralo to, ako keby som mala nejakú chorobu :-D katastrófa. Je moc nie som zástancom týchto mihalníc, ale keď sa o nich chceš dozvedieť viac podrobností, tak čítaj tento blog: www.gigalash.sk Ja som nakoniec vymenila celé umelé mihalnice za niečo úplne odlišné, ale to je už by bolo asi mimo témy. Aj tak som sa rozpísala viac ako som chcela ;-)

jani125

tak už som ich mala a neodporúčam nikomu. Vydržali mi zhruba 2 týždne, všetky mi do jedného vypadali a chvala bohu moje ostali, sú rovnako dlhé a husté.toho som sa obávala najviac, takže je to v pohode ale už by som si ich nenalepila lebo sa to neoplatí.

zuzi74

ze davat pozor pri spani...vsak to by som sa ani nevyspala:D

pozri si aj ine prispevky ohladne 3D mihalnic, nie vsetky su tak spokojne...to mas ako s umelymi nechtami...das si ich na svoje zdrave a ked tie umele odstranis potom vyzeraju tie tvoje znicene...

Smileeee

ahoj, ja ich mám už 2 týžden a vyzerá to super vôbec to nevyzerá neprirodzene ani si na to nemusíš dávať špirálu :) musíš si dávať trošku pozor pri spaní ale stojí to zato :)

jani125

a nevieš náhodou ako budú vyzerať moje vlastné mihalnice ak sa rozhodnem si ich dať dole?či nebudú moc zničené, krátke alebo nebodaj žiadne?