ked sa muz zamiluje

Príspevok v téme: ked sa muz zamiluje
Lily.

Zaujimalo by ma ako prezivaju muzi zamilovanost s ohladom na to, ci je ich zalubenost od dotycnej opatovana alebo nie. Zda sa, ze vztah ako taky muzi prezivaju o trochu inak nez zeny, no zamilovanost neviem..sprava sa zamilovany muz tak trochu jak zena alebo to na sebe nedava moc poznat pred ostatnymi ci priamo pred nou?

natusa42

ozembuska pre pana,dva roky si s nim a on sa do teba nezamiloval ?nerozumiem tomu ,nehnevaj sa,načo ste teda spolu ?preco sa on do teba nezamiloval ?a to ako dokazes,ved to ta istotne musi velmi zranovat cele tie roky ...

ajataka

Moja skusenost je, ze ked sa muz zamiluje, tak je ako vymeneny. Stale sa na mna usmieva, stale ma vyhladava. Staci, ze som blizko a cely ziari a zaujima sa o mna... Jednoducho ide za mnou ako vkietok za slnkom :)

emi

arman a ked s tým má problém tak čo? nikdy to nepovie? bude radšej zdrhať zo vzťahu? alebo musí prísť tá naozaj pravá aby to dokázal prekonať? :) asi mám dosť ťažké otázky čo :D a čo ak povie že ja ťa mám rád? je to prejav len kamarátsvta alebo niečo viac?

janushique

Napriklad do mna sa snubenec zamiloval po naozaj kratkom case..mozno po 3-4 mesiacoch chodenia..presne si pamatam tu situaciu, ked mi povedal "milujem ta" a ja jemu "dakujem" kedze ja som vtedy s nim tieto pocity este nezdielala....takze, ja som si ista, ze chlap sa dokaze zamilovat...ale medzi muzmi a zenami je naozaj jeden velky rozdiel...muzi to neprejavuju tak slovne, a ani fyzicky ako zeny..co mna dost stve..:-(

arman

emi, ak ma muz problemy prejavit city, alebo prijat lasku, tak sa citi zvlastne, casto ho to aj vystrasi. Ak s tym nema problem, tak je len rad. :-)

Vemeno

No skusit to mozes. Len potom nebud sklamana. Zeny znasaju odmietnutie len tazko a su velmi agresivne. Muzi su ovela tolerantnejsi.

emi

Fatk zaujímavá téma a vidím že sa tu vyjadrili aj muži čo sa mi páči :) mňa by zase zaujímalo ako vnímajú muži ked im baba povie ako prvá že sa zamilovala? ked je to obojstranné tak asi by sa tiež priznali nie? ale celokovo by ma zujímalo ako to vnímajú,,,či je to pre nich potešujúce alebo skôr to berú ako niečo čo nečakali