Ako môže chcieť mňa, keď má milenku?

Príspevok v téme: Ako môže chcieť mňa, keď má milenku?
oklamana11

Náhodou som odhalila manželovu neveru. Nie je to len sexuálna záležitosť, ale je do nej aj zaľúbený. Trávi s ňou veľmi veľa voľného času, doma sa už takmer ani neukáže. Povedala som mu, že to viem, veľmi sa rozčúlil a pokúšal sa zatĺkať,lenže dôkazy sú jednoznačné. Mohla som to zistiť aj skôr, lebo sa v poslednom čase ku mne správal veľmi surovo a ľahostajne(slovne).
Čo ma ale prekvapuje, že chce mať so mnou sex. Nechápem, ako je toho schopný. Ja keby som bola zaľúbená do iného, tak žiadny sex s niekým iným, ani s vlastným manželom neprichádza do úvahy.
To sú muži naozaj schopní sexovať a byť citovo úplne niekde mimo? Čím to je pre boha? Som si istá, že tá milenka by bola veľmi šokovaná, keby zistila, že má chuť podvádzať ju so mnou. To, že je donej zaľúbený, je neodškriepiteľné. Samozrejme, že ma to trápi, ale zároveň nedokážem pochopiť ako je možné milovať jednu a spávať s inou.

paradajka119

santos

jasne, a vysvetli mi potom fakt, ked zena basti po sexe ako diva, sex miluje, chlapa nikdy neodmietla a jej priatel (manzel) si aj tak hlada bokovky ?! (kedze si ospravedlnoval len chlapov, co im doma zeny nedaju..)

ander

muži hľadajú sex a lásku. je úplne ideálne ak to obidve nájde na jednom mieste. no ale nie je vylúčené že sex má na jednom a lásku na druhom miesto. ženské chápanie láska = sex. muž chápe lásku a sex ako dve rozdielne veci.

jaaa83

samozrejme mať rád môžeš mať hocikoho,vo všeobecnosti ľudí..no rozdiel je mať rád a milovať a...ďalšie veci.

santos

ono na tom sirokom srdci nieco naozaj je. v kazdom pripade muzi a zeny su rozdielni a kto to nechce pochopit, ten trpi.

jajaja295

vemeno a santos
taka som rada, ze aj vy doprajete inym zenam viac chlapov...kedze mate velke srdcia a mate radi neveru od svojich zien

jaaa83

santos s akým kľudným svedomím to píšeš.by som chcela vedieť,či by si také bokovky dokázal tolerovať aj svojej žene,keď v prípade muža je to podľa teba normálne!či muži môžu podvádzať a ženy nie?v takom prípade aspoň rovnoprávnosť..i keď neviem,načo potom toto celé manželstvo potom je.vy muži patríte do pralesa,keď neviete ovládať svoje pudy.tam si žite ako zvieratá.

natusa42

s akým chladom to píšeš ,že " má inú "..a je mi to šuma fuk :) akoby ..tak to vyznieva,možno sa mýlim :)
no ..ja ti dám odpoved,ale vieš ju istotne aj sama :)
muži nemajú chrbtovú kosť,sú bezcharakterní,nieken ,čo sa týka tohto mžien...a sexu s nimi,ale aj v iných veciach,vlastne dnes všeobecne ľudia,aj ženy myslím sú také isté,prosate nič im nie je " sväté " ,a je im jedno s kým sexujú,proste len to je čisto fyzickéí ,nič viac pre nich,a ani to tak nevnímajú-chorá doba ...
a ty dúfam,ťže s nim nespíš ...

jaaa83

hehe,vidíš?ďalší príklad jedného .... no by som chcela vidieť,čo by robili,keby si tak teraz každá povedala,že bude frigidná feministka a nedá im...umreli by asi :DDD