Ktory ucet si vybrat

lost

zuno ma odpustenych tych 2,80eur.. ak splnis iste podmienky, ktore su clekom v pohode myslim si.. lenze

problem je ak chcem hotovost, tak smola...

Matyo

Dnes sú v kurze internetové banky, mBank má všetko bez poplatkov, okrem výberov z bankomatu, zadarmo je len 1 mesačne, Zuno má poplatok za vedenie účtu 2,80€ a výbery zadarmo

lost

To zalezi od toho, co chces uctom robit..
napr vyber/vklad v hotovosti alebo tak..
ale sakra tazko sa to planuje co je lacnejsie a co nie :D
staci ak zmenia poplatky a je to ...

anjelik9

a z týchto dvoch ktorý účet je výhodnejší:
VÚB Flexiúčet
SLOV.SPORITEĽŇA Účet pre mladých do 28rokov(pre NEštudenta)

system

nejde o to ci pouzivas citacku kariet, sms alebo grid kartu. nepochopil si ma, klikni si na tatrabanku a internet banking hore v prehliadaci ti pred http:// vyskoci take zelene neviem ako to nazvat (aspon v chrome to je zelene) ked nato kliknes pise ti tam ze pripojenie k domene sa difruje 256 bitovou sifrou. to je 1 cca z neviem kolkych bezpecnostnych prvkov. otvor si stranku zuno urob to iste a zistis ze zuno ma len 112 bitovu sifru. porovnaj si ostatne banky, ake maju, a to je len jedna vec.

lost

nj, viem co myslis, treba nosit so sebou kalkulacku na prihlasenie do IB :)
bezpecnost na ukos mobility, dakujem pekne :)

ja mam ucet len tak - heslo a meno.. nic viac a heslo je primitivne..

kludne ti dam loginy :P aj tak jedine co mozes je pozerat sa na nudnu historiu

az na odoslanie platby potrebuejs SMS kod..

teoreticky sa da naklonovat SIM karta, ale ak uz niekto vie klonovat, tak uz nebude mat problem zohnat zbran a prilozit mi ju k hlave a ja mu zadam akekolvek hesla do kalkulacky od TB..

cize tu bezpecnost povazujem za hodavinu, na ukor mobility a slobody..

vtipne je to, ze clovek co ma super bezpecnost TB plati TB kartou a mne staci jednoduchy trik na to, aby som mu len vizualnym pohladom na tu kartou vybielil ucet ;)

system

lost: tam sa beru do uvahy nejake faktori aky kluc bezpecnostny pouzivaju a viacere ochranne prvky, sifrovacie algoritmy a pod. kamos o tom robil bakalarku a porovnaval jednotlive banky tak viem o tom co to ;)
s fleshom to nema nic spolocne to je len WD ( web design) aspon myslim neviem si predstavit ako by fungovalo IB vo fleshi blbost.

sweater*

wreck ta stranka co si sem vlozil fakt fasa. podla mojich poziadaviek mi vyslo mBank a tam aj ucet skutocne mam :) a som spokojny urcite, pri sluzbach ktore vyuzivam nic neplatim aj ked mam na ucte skoro nic momentalne :), takze spokojnost, BTW neviem ako v minulosti lost ale teraz nejako zvysovali uroky, ale mne je to stejnak jedno, mam prachy len na beznom ucte, take nic sa mi ani neoplati previest na sporiaci... :)

lost

system

flash rozhranie nepovazujem zrovna za najbezpecnejsi IB :P

sice som tam este nebol (lenz pocutia), ale myslim ze teda ZUNO ma tiez flash..

system

ja len spomeniem ze najlepsiu ochranu (I.B.) ma tatrabanka, s obsluhou som spokojny, sice mam studentsky ucet, ale nasi maju tiez TB a su spokojni, treba sa informovat ake poplatky maju a pod. myslim ze ak platis kartou 10 x ze neplatis za vedenie uctu :D
naopak si myslim ze postova banka je neco otrasne zdieranie ludi (hlavne na dedinach) kedze tam banky nemaju a postu ano. tam ti stiahnu nejake centy este aj zato ze ti na ucet prisli peniaze kks.