manzelstvo

GoFruit

mila juka, vies ako sa hovori Komu niet rady tomu niet pomoci, dostala si dobre rady, sama vies ze sa takto zit neda, trapis seba a syna, si kruta, chuda tvoje dieta, bude z neho tiez pszchicky labilny clovek ak sa rychlo nespamatas. Vidiet na tebe ze sa rada trapis a vyzivas sa v tom, ale trapit aj syna, to je nieco ine. S ludmi ako ty nemam ani najmenej lutosti. Viem ze je to tazke, ale prave preto, ze ta muz nechal v stichu by si sa nanho mala vykaslat a nie na nom lipnut. Takto ho k sebe nepritiahnes, ale to uz som ti pisala. V kazdom pripade vela stastia. A este tym ze najdes dalsiu zenu co trpi rovnako a budete sa spolu trapit si nepomozes. Ty chod pekne len do veselej spolocnosti a vzchop sa.

juka

Ahojte,
dakujem este raz za podporu. Beriem si všetko k srdcu, čo tu bolo písané, ale nedokážem to. Je zo mna troska, a neviem ako sa mám s tým dalej popasovať. Ak niekto konkrétne prežil, to čo prežívam ja, bola by som rada ak by sa mi ozval na mail juka31@centrum.sk.

prezyvka

GoFruit, veľmi presne a super napísané! tento postoj u mňa fungoval na 100%. Človek si život okolo seba vytvára hlavne svojimi myšlienkami a pocitmi a je to svätá pravda!

GoFruit

Čo keby si si neustále keď si na to spomenies opakovala "mám sa stále lepšie a lepšie" a postupne to aj precituj. Zároveň sa sústreďujú na veci čo tá robia šťastnou - máš zdravé krásne dieťa, a tak. Nájdi vždy niečo za čo si vďačná a podakuj za to mnohokrát. Ide o to aby si začala vyhladavat to čo je dobre a pekné na živote. Tým že sa budeš utapat v ziali sa tvoja situácia nezlepší. Muža si späť nepritiahnes keď budeš vyzerať ako troška. Mužom sa páčia vyrovnané a sebavedome ženy. Keď sa budeš sústreďovať na pozitívne stránky veci postupne sa budeš cítiť lepšie. Len tomu ver a sebe ver. Máš na to aby si žila plnohodnotný život. Trápiť sa pre nejakého zufalca nadrzaneho je nerozum. Venuj sa sebe rob si radosti. A žiadne výhovorky že dá to nedá..všetko sa dá len treba chcieť. A kto nechce výhovorky si hľadá.

juka

Ďakujem ti teda, je to naozaj naozaj velmi tažké. A najťažšie je, že sa úplne ničím. Aj ked si hovorím, že musím byť silná, ale nie som, len si to nahováram. Chcem byť silná a musím byť... Za mesiac som schudla 7 kíl a ani neviem, či existujem. Hovorím si spamataj sa, kazdu sekundu si to hovorím. NEviem s tým bojovať ale chcem a musím...

teda

co napisat o takom bastardovi.Nam sa lahko napise,nechaj ho,nech ide,no pre teba je to sialene,takto sa rozhodnut.Pre mna je nezanedbatelne,ze sa rozhodol vymenit svoje dieta za chutky,ako ty pises,s kur.ou.Navyse, ked to urobil teraz,moze to byt zas a zas...prajem mu,nech plati pre neho jedno motto:az ked clovek nieco strati,prisiel nato,o co prisiel.Drzim ti palce a prajem vela sil,v tejto nelahkej situacii

Modrááá

Macca, dik. Áno, je to tá téma. Sú tam aj niektoré blbé príspevky, ale vcelku je to dobré povzbudenie pre ženy v núdzi.