Co mam robit??? ako sa zachovať??? znášať to ?

Príspevok v téme: Co mam robit??? ako sa zachovať??? znášať to ?
KEEly

ahojte teda, potrebujem poradiť.. mám kamarátku respektíve spolužiačku, s kt. som dosť často, ale v poslednej dobe mám s ňou veľký problém, lezie mi neskutočne na nervy pretože stále keď niečo poviem, tak si myslí úplný opak mojho názoru a proste stále musí mať vo všetkom pravdu, stále ma opravuje v niečom, a čo je najhoršie ak som ja o nejakom názore 100% presvedčená, tak ona proste stále hľadá dôvody, aby to vyvrátila.. aby som ja nemala vôbec pravdu.. ona všade bola, ona všetko videlo ona počula :D UŽ NEVLADZEM POMOCCCCCCCCC :/((

anjelik

Adam, no rada skutočne na nezaplatenie...ja si myslím, že si treba zachovať určitú úroveň a kultivovanosť za každú cenu a nie niekoho zhovadiť...to sa snáď nerobí..:o)
Keely, asi si mladučká, ale to neznamená, že by si nemohla aj rozmýšľať, že ktorá z vás dvoch vlastne potrebuje mať pravdu a prečo?? Pretože, ak ty vieš, že pravdu máš, nestačí ti to?? Musí to uznať aj niekto iný?? Ver, že nemusí..proste je tvoja kamarátka taká, je veľa takých ľudí, ktorí sa potrebujú predvádzať a nehľadia, či je to niekomu príjemné alebo nie. Ak sa to dá, skús jej to nejak naznačiť, že veď ste priateľky, tak sa nemusíte handrkovať jak babky na tržnici o všetko. Proste sa len nadýchni a s úsmevom si ju vypočuj..o to jej ide, aby si si ju vypočula. A ak to nezvládaš, tak radšej prchni... :o))

AdamKrt

Povedz jej pred vsetkymi.

Cica, viem, ze ma tak velmi zeries, ze sa snazis vsemoznym sposobom uputat moju pozornost, ale dakujem, ja som na chlapov a nie lesbicka. Zbytocne sa uz tolko nesnaz a radsej ten zaujem venuj nejakej podobne orientovanej zene, ja o neho nestojim.

Dakujem, hovorim nie, ale bolo to mile....

Ak to budu pocut ludia a zacne po tomto este hovorit nieco na Teba, to by som bol prekvapeny :)