Aký krém pod makeup?

Príspevok v téme: Aký krém pod makeup?
obláčik123

Aký krém pod makeup používate? Akú máte značku a aký typ pleti? Potrebujem poradiť. Ja mám zmiešanú a používala som doteraz pod makeup hydratačný krém Nivea. Avšak stále sa mi robili také mapky a niekedy aj šupinky, makeup sa tak ako keby "zrazil". Vystriedala som viacero a stále ten istý problém, takže asi je potrebné zmeniť krém. Ale aký?

kindervajkoo

Ahojte, male by som tip :) Vždy som mala problémy s pokožkou a make upom - mom vyrážky, ted a odborne akné, ďalej na niektorych miestach extrémne suchú a na niektorých extrémne mastnú pokožku no proste horor :).. robili sa mi mapky, žmolky, mastné fliačky.. všeličo možné, a naozaj si myslím, že anjsprávnejšie je si dať podkladoví krém - aky používate stále, napríklad ja mám hydratačný na aknóznu pleť od kozmetičky.. na to dať bázu pod make up - jednoznačne! ja osobne mám GOSH a je naozaj fajn.. no a potom už len korektor a jemnučkú vrstvu make upu :) a hotovka, odporúčam :)

strangeemily

obláčik123

ano,tiez mi makeup robil nepekne flaky aj suche miesta som mala,neviem mne to pomohlo a makeup na seba teraz nedam bez toho aby som nepouzila bazu:)ale ak mas nejaku problematicku moc plet tak neviem no asi treba radu odbornika..

danielaaa

Rusovlaska v kazdej teme poskytuje svoje T.C a odborne rady, skuste jej zavolat a potom mi dat vediet ake vyrobky vam ihned ponukla okrem svojej drahocennej rady :PP

smajka

L´oreal triple active fresh na zmiešanú pleť. Je ľahký, gélový, rýchlo sa vstrebe a cena pritom len 5€. Odporúčam.

rusovlaska37

oblacik 123
velmi zle sa takto radi,je to na dlho,ak chces lepsiu radu,prezvon ma,zavolam ti nazad ja.pri problematickej pleti je vsetko ovela zlozitejsie.treba plet cistit a hlbkovo sa starat.neviem ake mas vyrazky,ci drobne alebo zahnisane,atd.mam vela otazok.vazne,ak chces odbornu radu,prezvon ma :))0908 22 3757 :))

obláčik123

strangeemily

Takze problem bol jediny ten, ze si nemala bazu? Lebo neviem si predstavit, co mi baza vyriesi, teda okrem toho, ze makeup bude trvacnejsi, ked mam problem na niektorych miestach s pletou a to taku, ze je taka ako keby vysusena alebo co a vytvoria sa tak mapky.

obláčik123

Mozem rozpisat blizsie rusovlaska aky problem cistenia a starostlivosti to je? Pretoze pouzivam kazdy den pripravok na vyrazky, pouzivam kremy, makeup si nikdy nenanasam len tak na plet, plet hydratujem, odlicujem. Co viac? Samozrejme, ze mam problematickejsiu plet, to by som nemusela pouzivat makeup, keby nie. Ale to ma 90% bab, to este neznamena, ze by sa nedali vyriesit tie mapky a supinky alebo? Vies poradit?

strangeemily

no mne sa mapky tiez tvorili sem tam ale ako som zacala pouzivat bazu pod makeup tak to skoncilo:)makeup je ovela krajsi a dlhsie vydrzi takze odporucam...ale nakremovat sa mozes aj pred bazou ale baza ti krasne vyhladi plet:)

obláčik123

A aký makeup používate?
A čo si myslíte, tie mapky a také zrážaninky, to je problém makeupu alebo krému?