Clinique Stay Matte - oil free - vyskúšali ste ho už?+ iné otázky o líčení

Príspevok v téme: Clinique Stay Matte - oil free - vyskúšali ste ho už?+ iné otázky o líčení
KarolinaKaja

Ahoj baby, vyskúšali ste už niekto tento make-up? len by ma zaujímalo či je naozaj odolný voči vysokým teplotám - vlhku a potu a či aj kryje póry a celkovo jeho krycia schopnosť.
A čo sa týka odtieňov aký používate? ja by som chcela 06 ivory ale netuším či to nie je pre moju veľmi svetlú pleť tmavý(vyskúšam a uvidím) a v obchodoch si aj tak neviem presne určiť odtieň, veď uznajte aké to je vybehovať z obchodu stále s iným make-upom.

A ak môžte prosím poraďte či nieje príliš divoké keď kombinujem na tvár značky bioderma ako podkladový krém ,bourjois korektor, potom by som chcela ten clinique make-up a nakoniec to zafixovať púdrom bourjois(kompaktný) + jemne bronzové líčka s púdrom max factor. Niekde som čítala že zloženie jednotlivých značiek a ich spojenie môže zareagovať rôzne.
A pardón za také možno blbé otázky ale v podstate som nováčik čo sa líčenia týka aj napariek tomu že mám 19 rokov.

KarolinaKaja

suns ďakujem, no myslim že predavačky mi nebudu vedieť dobre poradiť, v tej našej malej fann pobočke napr. určite nie sú nijako školené

suns

ahoj :)
na make up sa spytaj v parfumerke, nech ti poriadia aj odtien aj druh :)
co sa tyka kombinacie znaciek,este som nepocula, ze by s tym bol nejaky problem... ak uvidis, ze ti plet reaguje, skus zistit s ktorym produktom a ten potom vysadis :)

ten make up si vyber poriadne, aby sadol tvojej pleti - ten stay matte je podla nazvu na zmiesanu az mastnu plet.. a hlavne odtien aby bol dobry !