Upravenie hormónov v tele

Príspevok v téme: Upravenie hormónov v tele
Nela41

Ahojte, mohol by mi niekto poradiť čo by som mala užívať alebo papať na upravenie hormónov v tele? Už viac ako tri roky som v začarovanom kruhu, menštruácia mi sama od seba nepríde a moja doktorka všetko rieši umelými hormónmi. Keď to nie je antikoncepcia sú to vyvolávačky alebo tabletky Duphaston a podobne. V poslednej dobe veľa čítam na zdraví rôzne príspevky kde sa odporúčajú nejaké rastlinné výrobky, rôzne vitamíny a podobne tak mohol by mi to niekto skonkretizovať prosím?
Za rok-dva by som chcela bábätko, ale takto sa veľmi bojím ako na tom bude moja schopnosť otehotnieť keď v podstate neovulujem, alebo neviem kedy..
Ďakujem krásne za každú radu, naozaj sú to roky trápenia a premýšľania, čo je v mojom tele zle a rada by som to napravila sama, bez HAK alebo iného svinstva

RNG

Najma Diosgenin, latka obsiahnuta v yame a senovke greckej pomahaju na hormonalne upravy a zvysuju sancu otehotnenia.
Velmi to pomoze aj na znizenie hormonu prolaktinu, ktory tiez zabranuje otehotneniu.
Umele hormony su pre telo skodlive,uplne vykolaja rozne hormonalne procesy a naviac zamoruju telo.
Antikoncepcia sa da robit aj mechanickymi a chemickymi cestami, ktore su nehormonalne a preto ovela menej skodlive pre telo.
Napr antikoncepcne kremy a peny sa davaju rovno do vaginy, kde znemoznia oplodneniu, lebo su spermicidne. Neabsorbuju sa do tela prakticky vobec(nonoxinol ma velmi velku molekulu na absorbciu) a vijdu pomerne velmi rychlo von, tj prilis ani neovplyvnia vaginalnu floru, tj nie dlhodobo.

AlexSandra

Wild yam a indol-3-carbinol upravuju hladinu estrogenu. Upravuju zrejme v zmysle znizenia estrogenu. Tvoje telo ho ma mozno vela, co vytvara dojem tehotenstva = stav bez menzesu. Toto ma napadlo, mozno to nie je tak. kazdopadne, nastuduj si o horeuvedenych prirodnych doplnkoch.