Ako mať šarm

alenka_maxova

aka budes vo svojom vnutri, prejavi sa to i navonok. Neverila by si asi, ale tvar cloveka ovplyvnuje vsetko to, co sa mu deje, co preziva a aku radost v sebe nosi. Predpokladam, ze tvoj vek je nizky, preto si myslim, ze by si mala svoju energiu nasmerovat niekam uplne inam. Citaj vela dobrych knih, mysli pozitivne, chodievaj do prirody, no hlavne sa nezaoberaj tym, ako zmenit crty tvare. Lebo to ti ozaj nepomoze... :)

ladida

dzony bravo ma ale v jednom pravdu-to,co vnimame ako charizmu je vacsinou spokojnost,neotrasitelne sebavedomie(nie namyslenost) a vyrovnanost so samim sebou. taky clovek vyzaruje pokoj a tym padom posobi sarmantne.jasne,ze su tam aj ine aspekty,ale minimalne ten stav prijatia seba sameho moze dosiahnut kazdy.

myopinion

po prve, mama ti to nemala povedat, naco to je dobre? a myslim, ze sa ziskat da. ale recept ti nepoviem, to musi prist tak samo, neviem ci sa to da silou mocou nejak, az ked to tak akurat dozreje. ja si pamatam, bolo to kratko po strednej skole dajak konecne som prijala samu seba, prestala som utekat a skryvat svoju podstatu (blbo to znie, ale neviem to lepsie definovat) a neviem, ale zhruba odvtedy sa za mnou muzi aj zeny na ulici zvyknu otacat. mama hovori, ze mam vznesene drzanie tela. ini mi hovoria,ze to je v ococh. a kolkokrat ked sa citim vselijak tak aj tak sa pozeraju. a ked sa citim v pohode a aj to vyzarujem asi, tak mi aj cudzi muzi na ulici hovoria, ze som krasna (ale nie tak nadrzano, ale tak umelecky, neviem ako to povedat) a kolkokrat aj ked som zahalena. a pritom nie som dajaka extra dokonala modelka, dokonca na fotkach skoro vsetky kamosky vyzeraju krajsie. ale to je asi presne to, co fotak nezachyti, vyzarovanie.

vsevedka

Co este k tomuyo dodat? Snad len hodit tu priklad: stelesnenie sarmu (nielen podla mna) predstavuje napr. Chantal Poullain Polivkova a nie je ani mlada, ani extra krasna, ci modelkovsky stihla, ale vyzaruje z nej pohoda, energia, pozitivita..

suhlasim, ze sarm je o vyzarovani a bud to clovek dostane od sudiciek do vienka, alebo nie,

ale popracovat na sebe, aby si sa aspon priblizila sarmantnym damam mozes:
zaklad je nehrbit sa, nebyt vulgarna a nemyslim tym len slovnik, ale i oblecenie, vyznam ma i vzdelanie-vzdelany clovek posobi istejsie, moze sa zapajat do viacerych debat, tiez usmevom posobinme na svoje okolie akoby pritazlivejsie a nemusi to byt len o krase, prijemnych ludi akosi podvedome berieme inac, lepsie, i ked nie su misskovskeho typu, ale krasnych, protivnych, drzych a nezdravo sebavedomych uz tak velmi nemusime..

Dzony_Bravo

Absolutne nesuhlasim s predchadzajucimi prispevkami. Sarm moze mat hocikto, dokonca aj clovek, ktory nevyzera nejako genialne a krasne. Sarm je nieco co vychadza z teba. Z tvojho vnutra. Sarm je to co vyzarujes, ked si stastna sama so sebou. Ked dokazes milovat samu seba ako genialnu osobu (pozor nemyslim narcizmus). Dolezite je vediet akceptovat seba, prijat sa a doverovat samej sebe. Lebo len ak si vazis samu seba, budu si ta vazit aj ini. A toto je podla mna sarm!

lionesssssss

to od maminy nebolo zrovna pekné.

šarm nie je otázkou krásy, ani ho neovplyvňujú črty tváre. šarm..to je to fluidum, charizma, proste také to "niečo" čo ľudia vyžarujú... a to buď v sebe máš alebo nemáš...