priatel zacina byt na mna zly...

Príspevok v téme: priatel zacina byt na mna zly...
motyliatko

Mam taky problem-s priatelom sme spolu uz 3 roky,velmi ho lubim,vie ze aj on mna..Je starostlivy,obetavy,vsetko..ale v poslednej dobe sa stale hadame pre hluposti a zacina byt na mna zly..Vsetko musi byt po jeho, inak sa pohadame..je ku mne hruby a hovori mi vyslovene surove veci..Predtym taky nebol..zmenil sa,neviem preco..Takto sa uz sprava vyse mesiaca aj cosi..Povedala som mu ze mi to ublizuje a ze chcem aby sme zmenili nase spravanie,ale on mi povedal ze nic menit nemieni..Je mi z toho strasne smutno a neviem co mam robit..Poradte niekto prosim..Hlavne ako ten vztah napravit,lebo rozist sa moc nechcem..

rieka

Motyliatko...k tomu ti mozem povedat len jednu vec - z jeho strany uz ide len velmi tazko o lasku. Ja som toto podbne zazivala, akurat on nepil ale v case ked si vypinal tel. bol s inou. A tiez zacal byt hruby a uplne iny nez dovtedy. Ak ti mozem po rokoch skusenosti poradit, tak si nenic zivot a odid od neho. Je mi to luto, ale trpiet budes len ty !!! Lebo on si spravi zivot podla seba, bude si uzivat a ty stratis vela casu s clovekom, ktory za to nestoji. Casom to sama pochoúpis...ale bez slova cloveka, ktory by to dnes uz spravil takto s ksrdcu.-viem, co hovorim
Vela sil a nezabudni, ze prava laska vyzera uplne inak!!!

zlatko112

Motýliatko je ťažké ti radiť lebo on môže urobiť čokoľvek, ty si aj tak jeho správanie nejako ospravedlníš. Ale ja ťa chápem, robila som to isté. A rozisť sa s ním, to by bolo asi najlepšie, ale bez urážky myslím, že na to nemáš ešte dosť síl. Ale to príde, ako to bolo u mňa, pretečie pohár tvojej trpezlivosti a potom ti to bude všetko jedno, skončíš to a hotovo. Ja som si tiež nevedela predstaviť, že sa s ním rozídem, že už nebude môj, ale ku koncu sa to už fakt nedalo vydržať, strašne som sa trápila a dostala som také nervy, že som to jednoducho urobila. Pravdupovediac bola som zbabelá lebo som sa s ním rozišla cez telefón, ale to len preto lebo keby stojíme zoči voči, tak by som to určite neurobila. Takže to čo ti tu všetci radíme je aj tak na nič, urobíš s tým niečo až keď už sama nebudeš vládať ďalej. Ja ti veľmi držím palce lebo presne viem ako sa teraz cítiš.

evelina

co keby si brala teda veci také ako sa majú, stretnutia raz za čas, OK, ale čas medzitým si nejako vypln, niečim čo ta baví aby si ani nevedela ako čas uteká a aby si týmbola tak zaujatá, že ti ani nebude nechýbať. Neviem k čomu inklinuješ, takže s tým ti neporadím, ale určite nie si dokonalá, takže niečo sa nájde

auri

niekedy musime padnut az na same dno,aby sme sa dokazali od neho odrazit,a myslim motyliatko, si prvy kandidat,prosis o rady,ale snad iba chvilu si odhodlana nieco zmenit,len co vsak zacujes hlas svojho priatela,alebo precitas,ci spomenies na neho,v tom momente padnu vsetky predsavzatia,lebo ho lubis,takze jedina rada znie,rob to,co ti kaze zdavy rozum a neprekaza srdcu,aj pad na kolena je pohyb vpred a prinuti ta vstat,nezelam ti taky zaver,ale ver mi,ze svojho priatela nikdy nezmenis,zial

ccc

Motýlik sledujem ako dlho sa už trápiš, a to len odkedy si sem napísala...skutočne si myslíš ešte stále, že ten človek za to stojí ?
Veď ty žiješ ako na hojdačke..raz hore a potom úplne dole..aj to sa vo vzťaku môže stať ale u Vás to trvá už veľmi dlho.
Som presvedčená o tom,že už NIKDY medzi Vami nebude to,čo bývalo, už STÁLE sa budete zmietať v takomto bludnom kruhu...nebudem ti písať o hrdosti, pretože každý, keď niekoho má skutočne rád sa niekedy správa ako blázon..len si uvedom,či ti je teraz dobre(o čom pochybujem)a ako ti bude ak vezmeš do úvahy fakt,že už to lepšie nebude..pretože ono to už lepšie nebude to mi ver...ALE aby si si nemusela nič vyčítať urob to, čo cítiš, pretože poznám ten pocit, keď niekto robí niečo na efekt to "machrovanie" potom človeka viac zožiera ako keď urobí to, čo cíti..vy ste si podľa mňa už ublížili tolko a prežili ste tolko aj škaredých vecí, že už to nie je vo vašich silách zlepiť dokopy...a to ešte vôbec nehovorím o alkohole...to je ďalšia veľmi negatívna skutočnosť,kt.ale ROZHODNE MUSÍŠ brať na vedomie..rozmýšlaj a musíš prísť na to, že ty toho človeka za takých okolností nepotrebuješ a že ti je bez neho lepšie...a potom urob,čo chceš,ale stále sa vráť k otázke či ti to stojí za to !?

cmuk

Nepisem to len tak, chodims priatelom 3 roky a je to to iste, prvy rok bol uzasny ale potom sa zmenil, je drzy, ked mu nieco nie je po voli alebo sa mu to nezda dost dolezite, tak mu je jedno, ci ja sa trapim.Naopak vie byt aj velmi dobry a mily, raz sme sa uz rozisli, ja som povedala ze to takto nejde, on ze dobre. maximalna pohoda, ale tak ako pisal zlatko 112, hned o par dni uz vyvolaval, chybala som mu, potrebival ma,miloval ma...atd, vselijake úprejavy lasky, vyleta a podobne, tak samozrejme, ved sa pozname baby, som sa s nim dala dokopy, ale teeraz neviem ci som urobila dobre. Zacina mi liezt na nervy. Zasa ma obcas tie svoje stavy, vkuse je zaneprazdneny, na mna nema cas, neviem, ci som urobila dobre, fakt neviem. Myslim si motyliatko, ze my to raz v zivote budeme strasne lutovat ked s nimi zostaneme, nemas ten pocit? ked si predsavim aky bude o 20 rokov, tak neviem, mozno sa zmeni, ktovie, ale mozno nie. Co spravime potom? Budeme si hlavy plieskat o stenu, ze sme ich mali nechat tak.

ariela

Motyliatka dobra rada nad zlato. Vykasli sa na neho, nestoji ti za to. Zachovaj si este tu stipku hrdosti co ti zostala....