schudol som 12 kil no nikto si to namne nevsimol

Príspevok v téme: schudol som 12 kil no nikto si to namne nevsimol
interceptor

ahojte pomocou upravi jedalnicka som pomocou rad Mira Veseleho za posledne 4 mesiace schudol 12 kil no nikto si to namne nevsimol obvod pasu sa mi zmensil o 6 cm ale nic viac nohy zadok stehna csetko mam take ako som mal svaly mi urcite moc neubudli pretoze jem dostatok bielkovin poctivo si ich stratzim a mam aj viac fyzickej aktivity ako prvej :(

elinkaaa

MILKY ....ja som bola vychovavana na mlieku, denne som vypila aj liter ....ale jednoducho asi rok a pol mozno dva mam velke problemy so zaludkom ....myslim si ze je to dosledok stresu v skole, vysledok roznych "super" diet. Od tohto casu jednoducho neznesiem surovu cibulu,cesnak, mlieko, vyprážané ale napr. aj tatársku omáčku či čerstvý chlieb a aj párky mi robia zle. Nehovoríme, že mlieko je zle ale ze nám robí zle :))))

Tany

Gratulujem, je to normálne že si to skoro nik nevšimol. Najviac si to všimnú ľudia ktorý ta nevidia každý deň... :)

Len_ja

Su ludia,ktorym mlieko nevadi a su ludia,ktori maju po nom traviace problemy.tam patrim ja,preto som ho musela nahradit.

Milky

1. Co mate proti mlieku? Pijem ho denne a nemam problemy..
2. Neboj, oni si to vsimli.. Ale cakaju, pokial to naberies naspat. Potom sa napocuvas nazorov..
:o

Len_ja

:) že bravčové líca :) Ja som zas hľadala na najnovšej fotke druhú bradu a tiež som ju nenašla :) Netreba sa nechať odradiť "nezáujmom" okolia. Treba vydržať, pretože ten super pocit stojí za to :)
Tak ja som bola čokoholik, ale ako som zmenila jedálniček, tak som nemala ani kúsoček čokolády či keksíka. Na to som opatrná. Jem iba 86% alebo 90% čokoládu. Aj to len dve kocky za deň a vydrží mi aj týždeň. Raz som privoniavala k milke čo jedol priateľ a pravdupovediac mi smrdela tukom :)

elinkaaa

Len_JA hovoris presne aj o mojich problemoch ....presne tieto veci som aj ja vylucila a hned mi je lepsie a jedla som normalne a dala som dole 10kg(ja len lubim sladke BEBE brumika xiixixi) .....ale tak tyzden dozadu som si dala pol platku vysmazaneho syru - lebo priatel chcel veceru a neovladla som sa ....ale co sa somnou dialo potom verim ze uz nikdy na vysmazany syr nebudem mat chut :) Naozaj sa tým nestrap, ze si to nikto nevsimol naozaj ludia su zli ....a s tymi fotkami je to pravda len tak sme sa fotili na namesti pri prechadze a zase som mala strach kuknut na fotku .....a normalne som hladala tie bravcove lica a ony tam neboli! ....naozaj skus porovnat foto ... :)

Maoam

no a este typicky fenomen: fotky...
takze ludia si casto vsimnu väcsiu zmenu vo vizazi/hmotnosti az z fotiek z nejakej spolocnej oslavy...

takze ak mas fotky zpred 4 mesiacov a teraz, tak by to malo byt vidno :DD, lebo predsa len 12kg je 12kg, 6cm ubytok z brucha a Co. je uz skutocne vidiet

Maoam

Interceptor: ludia reaguju s oneskorenim. Väcsina z nich si to vsimne tak par mesiacov neskor a zrazu nahle a zo vsetkych stran budes pocuvat, ze si schudol :D.
Ludia su väcsinou zahladeni velmi do seba a to, ci niekto pochudol si bud vsimne niekto, kto sa vie dobre divat a zaujima sa aj o inych, alebo niekto, kto ta pozna aj intimne (vyzleceneho, v sukromi doma v boxerkach :D) ALEBO ak nahodis na seba nove oblecenie, o dve-tri cisla mensie, nebodaj troska obtiahnutejsie, ako dovtedy, tak im to UDRIE do oci az vtedy...este zvykne pomoct novy uces, pekne sa nechat vystrihat u holica, alebo nejaka mala zmena aj na hlave proste :D, ale vseobecne je to taky fenomen, ze ak mas napr. v decembri hmotnost minus 6kg, tak drviva väcsina ludi si to vsimne tak v aprili/maji a zrazu ti zacnu hovorit, ze si nejaku schudol/-la, hoci tu vahu mas uz par mesiacov ;DDD

A potom vsetci naraz, kazdy ti to bude hovorit!

Len_ja

Jedny rifle mám v skrini ako výstrahu, ale ostatné sú zbalené. Ja som nikdy našťastie žiadnu diétu nedržala. Mala som obrovské problémy s trávením pravdepodobne z mlieka. Tak som si zo dňa na deň povedala dosť a vylúčila som mlieko, vyprážané, bielu múku a všetky sladkosti. Problémy prestali a skúsila som vypiť potom trochu mlieka a hneď som vedela v čom bol problém :)Občas, tak raz za tri týždne, si dám aj normálny obed, ale len trošku. A to, že si moje okolie nevšimlo, že som schudla, pripisujem asi závisti. Pretože jedna osoba v mojom blízkom okolí sa snaží neustále rôznymi diétami schudnúť, niečo sa aj podarí, ale zase naberie tie kg aj s úrokmi. Predtým mi stále tá osoba hovorila ako sa kde nedám, že tade neprejdem a keby som schudla tak aspoň 10kg tak by to bolo dobré atď. A teraz? Ani slovo, len chce rozoberať diéty a stále sa chváli koľko schudla a ja nereagujem. Keď dokázala neustále poukazovať na moje kg navyše a teraz nemá gule na to povedať, že som schudla, tak nemám dôvod sa s ňou o diétach a strave baviť. Toť môj názor.

elinkaaa

len ziadnu dietu a ti co tu to davate sa zamyslite.....dieta ti akurat da 150% vahy naspat a znici metabolizmus ....