Ako nabrať odvahu na život?

Príspevok v téme: Ako nabrať odvahu na život?
mima cidu

Zdravím,
som v najlepších rokoch, dokončujem školu a žijem celkom obyčajný život. No niečo mi veľmi chýba. Kedysi som si dala záväzok, že keď budem mať 27, budem mať už vlastnú rodinku, deti, dobrú prácu, ... no neviem čím to je, nič z toho sa mi zatiaľ nepodarilo dosiahnuť. Mám veľký problém si nájsť niekoho, kto by ma miloval, dosť sa uzatváram a len veľmi ťažko nadväzujem nové kontakty.Známych mám dosť,možno sa s nimi moc porovnávam a preto sa mi zdá, že som na tom biedne. Ale veľmi-veľmi-veľmi by som už konečne chcela začať žiť aj ja. Len nemám nato odvahu...prosim, poraďte mi. Mám strach, že prežijem svoj život bez toho aby som naozaj žila.

kafe

Neporovnávaj sa s druhými, maximálne tak sama so sebou.
Čo konkrétne to pre teba znamená - chcem začať žiť aj ja? Bráni ti niekto/niečo? Si príliš mäkká? Neistá? Čo pre to robíš aby si žila?

wreck

nie si v najlepsich rokoch. najlepsie roky este len pridu, a az potom si povies, ze toto su tie najlepsie roky. zmena chce len tvoje vlastne rozhodnutie. ale nic konkretne neporadim, lebo som na tom podobne a v tomto subfore najdes dalsie take temy. :