otázka na vás

Príspevok v téme: otázka na vás
melodyman

ja viem je to uz otrepane a velakrat tu spominane ale aj tak...co si myslite ked je niekto panic/panna po 21 rokoch?(sice nikto o tom nevie)...je atratktivna pre druhe pohlavie?alebo ako by ho vnimala spolocnost, lebo ako sa hovori 100 ludi 100 chuti
alebo co na to partner ci ho to nebude odradzat kedze vie ze dotycna osoba nema ziadne skusenosti,sice je pravda ze ked sa niekto zalubi tak mu to je jedno..

dajte dake myslienky

Jefitto

Tak... žena, ktorá už mala sexualne skusenosti ešte nemusí byť zla. To je fakt... poznám desať žien, ktoré už majú aj deti, ale sú to veľmi dobrí ľudia...

Lumik

Tak pre mna je panna ovela atraktivnejsia, teda hlavne na vztah, lasku a pod. Nikdy viac by som sa nechcel buchnut do baby ktora uz mala nejake skusenosti. Ludom je to mozno jedno ale ja osobne sa neviem vykaslat na minulost a neriesit ju (som skratka nevyzrety) a tym padom mi to sposobuje strasne stresy.

iotaaa:-)

holofoner - to, ze niekto mal za zivot viac ako jedneho sexualneho partnera, alebo s niekym spal este pred svadbou neznamena, ze nie je slusny.
melodyman - Podla mna si kludne mozes najst aj dievca, ktore uz malo sexualneho partnera. A ak aj mala, neznamena to,ze bude mat nejake super skusenosti. Ide ti o lasku, tak ked ju najdes a budete sa lubit, tak toto nebude podla mna ten najvacsi problem. Ak by bol, neni to ozajstna laska.
A ako vnimam ludi v tvojom veku, ktori su pnic/panna? uplne normalne, o niektorych som to donedavna nevedela a moj nazor na nich sa nezmenil. Ved to je kazdeho vec. Niektory sa tak rozhodli z nabozenskych dovodov, iny nestretli tu pravu/praveho, alebo fakt este nemali vazny vztah. Su aj starsi ako ty. Niektory ludia ale stale nevedia byt tolerantny.

holofoner

mam 22. a chcem pannu, nevidim v tom nic zle a budem panic aj ja nech sa nemusi bat - ved takto to ma aj byt. heh to akoze kazdy by mal najprv sexovat s niekym kto uz sexoval?? sprostost! najdem si zenu, vezmem si ju a pomilujem, nevidim priestor na to, aby mi v tychto veciach niekto nieco radil..
jak ti ide o lasku? ved kazdy by si mal najst sebe rovneho partnera, ked my panici vyjedeme po dievcatach, kt spia trikrat za tyzden zakazdym z inym - tak jasne ze nemame sancu na lasku(a ja by som ani nechcel). ale ked si vyhliadneme tak isto slusne dievca, ktoremu cit pre lasku, krasu a vernost nie je cudzi, nevidim v tom problem

wreck

chladomor, tak kvantovi fyzici to maju v tejto oblasti tazke. : ale aj take baby su, co na to letia, takze by som sa prilis nebal na tvojom mieste. :)

chladomor

Aj ja som 22 ročný panic a nikdy som nemal ani žiaden vzťah a asi ani nebudem mať. Nie však kvôli tomu, že by som bol panic. Vraj mám aj vzhľad dobrý, takže to nie je ani tým.
U mňa to bude najskôr debilnou povahou, neochotou prispôsobovať sa niekomu inému a strácaním akéhokoľvek záujmu o takéto veci. Panictvo je to najmenej.

Dzony_Bravo

ja by som sa nad tym vobec nezamyslal prilis hlboko. Spravil by som tak, ze ak by som bol jej prvy, snazil by som sa, aby na to nikdy nezabudla. Ak by som prvy nebol, snazil by som sa o to, aby lutovala, ze som nebol prvy :D Hlavne nech je spokojna :)