Farba na obočie

Príspevok v téme: Farba na obočie
winki

Ahojte, chcela by som aby toto komentovali baby, čo si obočie farbia doma, akú farbu používate? Kde ju kupujete? a ako dlho vydrží? Ja si kupujem z dm takú hnedú farbu nanáša sa takým hrebienkom, ale mám dojem, že nemá moc dlhú trvácnosť tak týždeň a je to fuč. Existuje niečo trvácnejšie?

cherryR

evellina..myslela som tie ostatné farby že sa dajú objednať,po tej londe som pátrala no nenašla som ju,minulý rok sa ešte dala ževraj doviezť z Nemecka no teraz neviem ako,ale skús tú hennu,ja som s ňou veľmi spokojná,je podobná ako londa,dokonca by som povedala že má aj krajšiu farbu,a dosť dlho vydrží :)

karmen7

poznate nejaku farbu,ktora chyta naozaj do hneda?mam hnedu,ale farbi do takej sedej hnedej az ciernej.proste len chcem,aby ked kupujem hnedu farbu,bola skutocne hneda,nie cierna :/ zatial kazda jedna ma sklamala.

evellina

cherryR....ahoj,pisala si,ze londa sa uz nevyraba ale ze cez net sa da objednat????...alebo som ta ja zle pochopila,alebo sa da naozaj cez net objednat????....alebo si myslela tie ostatne farby,ze sa daju cez net objednat???...ja mam prave zaujem o tu londu,ale podla mna som ta ja zle pochopila,kedze sa nevyraba,tak ju asi tazko zozeniem cez net,hm.....

cherryR

Ja si obočie farbím sama a nemám s tým problém,farby sú rôzne,v kozmetikách sa používa už asi len Reflectocil alebo Berry Well keďže Londa sa už nevyrába...dá sa objednať cez internet,alebo aj priamo v salónoch a stojí okolo 4,60.Ja som ale teraz vyskúšala Hennu a som veľmi spokojná,lebo farba mi nechytala na začiatky a mala som to obočie také mapovité lebo mi farba zle chytala na kožu..s Hennou nemám žiadny problém,krásne chytá a aj mi dlho vydrží

fdystr

? nemam z toho zafarbene nic ine okrem obocia. kozu ocistim pletovou vodou. nenechavam to tam tak dlho ako na vlasoch

malickaaaaa

aj mne sa to dost rychlo vymyva tak to znamena, ze tie farby nie su velmi trvacne... a ci existuje nieco lepsie sa mozes opytat napr v salonoch kde to robia kozmeticky, lebo som chodila ku jednej a odd nej mi to drzalo dlhsie :)