Závisť ...

ooooof

sorrento2 - plne suhlasim...už sa mi to pár krát stalo..takmer..našťastie po pár hodinách má tá nenavisť prešla...viem, nepatrí sa to, ale dakedy to nejde...ked sa cítiš ako totalny kkt a nejaky typek podobneho veku je uplnee inde než ty..všetkým..financiami, všetkým...

kafe

majka k, napíš si to do denníčka.
Ak nemáš priateľov na rovnakej vlnovej dĺžke - ktorí chodia za tebou a chvália sa tým čo zažili/videli, tak si tie zážitky užívaj a vychutnaj sama pre seba v danej chvíli. Nie pre to, aby si o tom mala komu rozprávať. A načo treba druhým ľuďom hovoriť, že som hrdá na svoje deti.. tomu nerozumiem. Mi to pripadá, akoby sa ten dotyčný hral na niečo, čo buď vôbec necíti, alebo nemá byť na čo hrdý (lebo deti nejak extra úžasné NIE su). Nestačí povedať to tým deťom, že som na ne hrdá?
Na jednej strane sú závistlivý ľudia a na tej druhej machrovia, čo sa potrebujú predvádzať, potrebujú divákov a poslucháčov, aby sa mali komu pochváliť, lebo bez toho sú všetky ich zážitky/fotky bezcenné. Nevedia si ich vychutnať. Majka, neni to aj tvoj prípad?

lost

no ano, nechapem preco by niekto zavidel hocico lepsie ako ma on sam..
mne je napriklad uprimne uplne jedno, ci ma niekto ferrari a nove rifle alebo nie..
aj ked viem ze take nieco nikdy mat nebudem..
ale z niektorych ludi (nemusi byt zrovna kamos, ale napr policajt co ta zastavi za rychlost), normalne sa poti ako sa drzi na uzde aby nepovedal ako ti zavidi ;)
a to je divne.. proste zacnu na cloveka inak pozerat... ale jasne ze nie kazdy clovek a kazdy kamos.. nastastie :)

bingham

Lost...tak takouto uchylkou som teda nikdy netrpel, aby som na niekoho zle pozeral, lebo on ma nove rifle, alebo auto - ved to spravi Curaka akurat sam zo seba... :DD

zavist je choroba slabych ;)

lost

clovek co ma 3x lepsie BMW ako by si mal ty, jeho to nebude vobec stvat, reps samozrejme ze aj tam sa najdu taki ludia, co by zavideli aj favorit ktoreho hodnota sa s plnou nadrzou zdvojnasobi, lebo mjau taku povahu (aj napriek tomu ze si mozu dovolit kupit vsetky favority ktore na trhu zostali..)