priatel a pribratie

Príspevok v téme: priatel a pribratie
lucia313

Ahojte...pred asi rokom som bola chuda, vazila pri vyske 170 cm 50 kg ale po case som pribrala na 70 kg, co je dost vela, snazim sa schudnut ale ide to pomaly...castokrat mi priatel naznacuje ze sa mu chudsie baby pacia viac.som z toho smutna. nemam chut ani na sex. lebo sa hambim pred nim.... ma prosim vas s tymto problemom skusenosti??? poradte mi prosim mam 21 rokov a sme spolu 3 roky aj cosi. diky

katarinna

na nekontrolovateľnú chuť na sladké ja dobré začat jesť obyčajný CHRÓM dá sa kúpiť v lekárni od rôznich dodávateľov a v rôznych cenách.
K tomu druhému myslím si: že láska je láska a príťažlivosť niečo iné. Môže ma ľúbiť ako kona a mže si aj povedať že dosť pribrala. Každej z nás má záležať na tom ako vyzeráme, nevravím, že každá ma byť štíhla ale že sa nemáme opúšťať. Nie každá má miery ako modelka ale je rozdiel ak som mala 60 kg a nie z tehotenstva alebo nejakých zdravotných problémov ale len z vlastnej lenivosti a pohodlnosti rozkysnem o 20 kg. Jasné že sa mu to nebude páčiť. Ja som pred 4 rokmi presne z tej lenivosti pribrala asi 5 kg. Nebolo to veľa ale vždy som mala ukáškovú postavu a zrazu tu boli aj faldíky a väčší zadok.Keď som sa videla na fotke z dovolenky tak som skoro odpadla, darmo mi dovtedy niekto hovoril že som prirala bolo mi to jedno, ale ten šok bol imlulz na chudnutie. teraz som v pohode a mienim ešte zmeniť svoju postavu ale len pre seba.

Soraja

lucia313 ahoj, ked citam tvoj prispevok,akoby som videla seba. Mne s apodarilo prbrat pri priatelovi, 15kg, mam tiez 70kg ale vysku 168cm. A som riadna bacula teraz. Moj priatel tiez pribral 20kg, ale on je teraz akurat, predtym bol vychudnuty. No moj sa nestazuje, sice viem, ze urcite by som s amu pacila chudsia. Ale aspon neco na tom uplne pozitivne je, ze ked som pribrala tak vsade. Tak som mu povedala, ze bud chce cici a budem baqcula alebo budem kocka,ale cici mat uz nebudem az take:-))) Ja sa snazim chudnut uz 2 mesiace ale nemam na to povahu, chyba mi silna vola, hlavne pre to, ze som na to sama. Keby mam s kym chodit cvicit, korculovat s a a tak, ak by bolo vsetko lepsie, sama to vydrzim iba chvilu a to ma hneva. NO ale rada by som v lete vyzerala konecne normalne.
A co sa tyka tvojho priatela, toho mozes okaslat ze sa mu pacia stihle, rob to pre seba, nie pre neho. V starobe aj tak krasa uz nebude, zostane len laska:-) musis sa hlavne citit ty dobre, ja sa tiez konecne chcem citit dobre:-) tak snad sa nejako odhodlam a budem cvicita pekne papat. A aby som nezabudla dodat, s papanim by nebol ani problem, problem je to, ze dokazem zjest kilo sladkosti na posedenie a som z toho nestastna, bo neviem ako zahnat chut na sladke, Ovocie mi nepomaha ani nic, pokym si nedam riadny kusisko cokolady a potom mam vycitky:-(

barbinka

no ja "riesim"opacny problem :))..predtym som bola taka normalna ale trosilicku baculata a teraz zo stresov skole som schudla na 50kilov,pri vyske 170,ale bolo to nechcene a teraz som jak patycek a priatel mi hovori,ze som bola krajsia predtym :))

lilina

Su aj takí a má to tak byt.Ved predsa nikto nieje dokonalý.Ked mam niekoho rad tak ho mam rad takeho aký je aj spar kilami navrh.

jefima

Viete čo je krásne? Keď vám priateľ povie že vás ľúbi aj s tým kufríkom,ktorý nosíte.Tak by to malo byť.

lilina

Rubi ja viem a som rada,že sa to stalo skor ako bolo neskoro.No až teraz po čase.Najskor som sa s tym nevedela zmierit a hladala som čo som urobila zle.No mal si uvedomit aka bola pručina mojho pribratia.Ale je to za mnou a teraz zhadzujem a za par týždnou budem opat ako predtým:-)Teda dufam.

Rubi

Liliana nemusis smutit co to bola za laska ked ta kvoli postave vymenil za druhu?A tvoje dobre srdce a dusa ho uz nezaujimali?Hlavne ze ma modelecku?Hrozne daco.Bud rada ze sa to nestalo keby si nahodou bola uz vydata a otehotnela a potom by ta vymenil za inu lebo si pribrala.

lilina

A ozi ešte som zabudla.Ja som mala predtym priatela.Ked začal so mnou chodit tak som mala tých spomýnaných 50kg.no asi po troch mesiacoch som začala brat antikoncepciu a pribrala som s nej.Začal mi to davat najavo.On ma rad chude baby.Aj predomnou mal same "modelky"Ked sme šli po ulici tak sa za chudými babami stale obzeral.A mne vždy povedal že ked začal chodit so mnou tak aj ja som bola taka a že teraz som taka baculka.Ja som sa naštvala vysadila som antikoncepciu no to asi ešte tri mesiace potom.No ale schudnut nie a nie.A vieš aký to malo nasledok?Našiel si inú a chudú.Ale to verím a dúfam,že to u tvojho priatela nehrozí.