som jediny?

Príspevok v téme: som jediny?
sweater*

co ma pocit ked je v blizkosti/rozprava sa z otatnymi, ze je daky iny? nieje to o tom ze by som sa bal vyjadrit sa, co potrebujem alebo svoj nazor dam patricne najavo, ani sa nesnazim si nahovorit ze k nim nejako nepatrim, len mi to pride take tliachanie do vetra po vacsine, nie v kazdej situacii samozrejme, len vacsina pripadov je taka. niekam pridem vsetci sa hned snazia do reci, ale mna to skor obtazuje, ozaj ma nezaujima vacsina blbosticiek o com nahadzuju temy alebo ze kam idu zas chlastat ked je piatok. teraz ma napada ze to bude mozno aj tym ze maju ine zabavky ako ja. ked sa ma pytaju ci pojdem s nimi nieco popit, kukaju na mna jak tela na nove vrata ked im poviem ze pijem len vinimocne, s tym je hned spojene to ze tak nezapadam do skupiny a cele sa to uz vezie, uz som vnimany ako taky "mimo". fakt som neni ziadny depresivny domased, co sa snazi sa lisit, som vesela kopa, teda v prostredi kde sa citim fajn. skusal som aj nasilu sa zaradit do party, chaty a rozne vyjazdy do mesta, ale ja sa tam fakt citim neprijemne. je tu viac takych ludi? to som teraz odsudeny byt vecny outsider?

WTCJ

podla mna niesi-si jediny ,student v dnesnej dobe jedine ak ozaj outsider, nema na mysli take p...ny, či..? chod robit niečo užitocne a nie vypisovať o depresiach, v mladom veku mne prídes tak na 40 a že svorc, či večne mlady duchom??

Gerbil

Tak to sme už dvaja. :)
Jediný rozdiel je asi ten, že mám okolo seba iný kruh ľudí a priateľov: naučili sa rešpektovať fakt, že nepijem žiadny alkohol a nie som typický "párty" typ. A dokonca keď som bol v Nemecku na pobyte, vytvorila sa okolo mňa skupina ľudí, ktorým vôbec neprekážalo, že som za celý čas nevypil ani kvapku alkoholu.

Samozrejme, keď sme iní, treba žiť aj s následkami: nebudeme tráviť toľko času ako iní v podnikoch a pod. Ale to mi vôbec nevadí, pretože si to dokonale vystihol: tláchať nepovažujem za plnohodnotné využitie času.

Buď sám sebou, buď zdravo hrdý na to, že si, aký si a postupne k sebe pritiahneš podobne zmýšľajúcich ľudí, ktorí to budú rešpektovať. Veľa ich nebude, ale o počet nikdy nešlo.

george303

xdanielax
Ja sa snažim nanich nebyt :D Na druhej strane ked si niekedy tie fotky pozeram tak je to neskutocny pocit vidiet napr. 3 roky staru fotku s ludmi ktori boli v tej dobe premna vsetko , normalne sa to vsetko vrati presne ten pocit stoho vecera vsetko do detailov, uzasne :D a takych noci boli stovky :D

george303

xdanielax
Na Fb sa velmi casto bavim aj ja na tych vykendovych statusoch a fotkach :D
Ale vecsinou sa tam maju potrebu chvalit timito vecami ludia ktori taky vobec niesu :D
Najviac ma vytoci ked sa na druhy den prihlasim a vydim sa pooznacovany na fotkach ktore vobec nemali byt verejne ...
V mobile a v pc mam mozno 500 fotiek na ktorich by sa ludia za seba hanbily ale nikdy ma ani nenapadlo ich niekde zverejnovat prave naopak davam pozor nato aby ziadne neunikli :D

xdanielax

no, ja si tiez niekedy pripadam uplne ako z inej planety. Najma, ked vzdy cez vikend vsimnem tie statusy na fb, jak sa kto opil..atd. pripadne poniektori tieto zalezitosti riesia celotyzdnovo.
Nerozumiem tomu. A pravdupovediac, si zvacsa pripadam ja ta divna, i ked asi to tak nema byt. Na druhej strane, ja som rada aj sama. Rada idem sama niekam do prirody so psom, alebo si idem sama zacvicit - to mam dokonca radsej, nez keby som sla s niekym.
nika kvak - ja som dost podobna ako ty. A tiez som sa este neodhodlala ist sama napr. na vystavu :D
a co sa tyka cestovania..tam je dolezite s kym clovek ide - si myslim. A sama by som asi nesla :)) v tomto maju chalani vyhodu.

george303

Tiez sa vtom vidim ale v trochu inom svetle...
Som clovek ktori holduje asi vsetkym nerestiam a zavislostiam ktore si viete predstavit ...
Mam dost siroky okruh znamich a jednu partiu ktoru viac menej povazujem za domovsku kedze sa tam vecsina pozname od malicka, ...
Ale nedokazem sa prinich udrzat skor sa tak pohybujem medzi viacerimi partiami ale nikde si nenajdem stabilne miesto pretoze ja tych ludi aj mam rad ale ich hlupost ma strasne vytaca ... a niekedy to nezvladnem ... Som viac menej neuprimny clovek z talentom na klamstvo ... Takze pokial som v pohode tak som velmi mily a priatelsky clovek a aj hlupemu clovekovi dokazem navodit pocit respektu a ucty z mojej strany ... Lenze ja mam okolo seba tolko blbych ludi ze sa to neda zvladnut a ked nemam naladu a niekto mi trebe nejake bludy tak stracam kontrolu a som strasny chrapun k tej osobe a tym ho uvediem do reality a potom ked to po case tak v hlave vyhodnocujem tak si uvedomujem ze som reagoval strasne prehnane...Dokonca niekedy aj dobremu kamaratovi poviem nieco a potom ked sa nadtym zamyslim tak si uvedomujem ze som ho vlastne urazil aj ked som to nechcel ... A zasa ludia z mojimi nazormi maju ine zabavky ako ja takze je to zacarovany kruh ;) Gramatiku si vobec nevsimajte ;)