Mam sa chut zabit...co s tym?

Príspevok v téme: Mam sa chut zabit...co s tym?
Brenda

Viem ze by som nemala mat myslienky o smrti a o tom ako sa zabit,pretoze mam rodinu mamou otca a sestru..ktoru nadovsetko milujem a vazim si ich..ale dost casto ma tieto myslienky o smrti prepadavaju.Neviem ci to nieje len lutost alebo co.Mam priatela z ktorym som 4mesiace...on byva v cechach a ja na slovensku.Na zaciatku som si myslela ze to vydrzime a ked pride prava chvila tak sa spolu odstahujeme niekde.Lenze on nechce ist sem na slovensko a ja som si uz pracu v cechach hladala ale nic som nenasla.teraz pracujem tu na slovensku a nechcem hned odist lebo som len pred casom nastupila.Ta dialka mi zatial nevadi da sa to vydrzat ale akosi to jemu zacina vadit a dava mi to dost jasne najavo.On mi totizto tym casto dava rany pod pas a mna to strasne hneva a dost koli tomu placem.Teraz premyslam o rozchode lebo takto to dalej nejde no on sa rozist nechce,no je to pre mna tazka dilema lebo k nemu nieco citim ale na druhu stranu to dlhodobe "odlucenie" je pre nas dost zle.mozeme sa vidiet cez vykendy len teraz bolo obdobie ze nam to nedovolovalo aby sme sa cez tie vykendy videli a znova mi to dava na oci.chce uz somnou byvat ale tym ze on nechce ist sem a ja tu mam robotu je dost tazke neviem to vyriesit..prosim napiste mi svoj nazor na to..ak som to dost neopodstatnila tak mi to napiste.

Brenda

paulinkaa
ano mas uplnu pravdu a aj som sa s nim rozisla lebo to by vazne nemalo ziadnu perspektivu do buducnosti...a sice mi este neni o nic lepsie ved je to len tyzden co som sa rozisla...on ma este potom 3 dni otravoval ze ma chce spet a tak..ale druhu sancu som mu uz nedala..v ten den co som sa snim rozisla mi velmi nadaval a bol dost hruby na mna...a na druhy den sa chcel kamaratit tak ze dobre a znova to iste sice sme si pisali ale napisal mi ze mu chybam a tak a ja som mu nic na to neodpisala a znova zacal byt hnusny..tak som si ho uz uplne vymazala ci z internetu alebo tak...a po tomto rozchode som uplne citovo padla..citim sa uplne strasne lebo som ho mala rada ale to co robil bolo na mna uz privela..:(

paulinkaa

Ach moje zlatee... ja som mala vztah na dialku 3 roky... planovali sme buducnost... myslela som si ze je vsetko fajn, a zrazu som sa dozvedela ze jemu lezie vztah na dialku na nervy a podviedol ma... po istovm case, ked som plakala, nadavala.. a tak sa mi ozval ze ma lubi a bola to zivotna chyba ked ma nechal ist... teraz spolu byvame..a ja zacinam lutovat ze som sa vratila.. za ten cas co sme spolu akoze chodili... sme sa ani nepoznali poriadne, aj ked si myslis ze ho poznas, vsetko sa ukaze az ked spolu byvate... Ak uz teraz po 4 mesiacoch je nespokojný, bude aj neskor, ver mi... a dolezite je nezabúdaj na rodinu!! ak si myslís ze to má budúcnost ostanes s ním, ale k sa ti to nepáci uz teraz a musís neustále plakat a toboz nieco horsie...nechaj to tak, kasli na neho, nestojí ti za to... ale na to prídes casom...ja som to nedokázala, a ver nieje mi dobre...Drzím ti prsteky...aby si sa správne rozhodla

zewa

Lubis ho a predsa si nestastna a boli ta to. Takto si predstavujes vztah?
Aj matka, ked jej dieta neposlucha, musi ho vyhresit aj ked jej to trha srdce lebo vie, ze to je spravne. Takze sa netrap ani ty. Mozno si chvilku poplakat teraz, rozist sa, ako plakat este dalsich par mesiacov bez vysledku.

Brenda

šulo
mas pravdu je to tak...ja som sa uz snazila a hladala si robotu v cechach aby sme mohli byt spolu ale nenasla som nic a teraz som si nasla robotu tu na slovensku..takze ja som mala tu snahu..no on akosi nechce ist sem na slovensko.je to pravda ze asi zrejme nebudeme mat nikdy sancu spolu byvat ked to je tak ako to je.

šulo

no ja neviem, tak nedodazete sa dohodnut na tom kde sa spolu prestahovat, zda sa ze mate dost rozdielne predstavy. nevidim to do buducnosti ruzovo pre vas mozno sa k sebe vobec nehodite. ked ma clovek niekoho rad tak v takychto situaciach sa podrzia a netaha kazdy za iny povraz.

Leela333

Akosi nikdy nechápem, prečo keď sa chce niekto rozísť a ten druhý nechce, tak to hneď vzdajú. A čo keď nechce? Rozchod nemusí byť obojstranná záležitosť, ale keď sa raz jeden už v ňom necíti dobre, to má s tým druhým zostávať, lebo "on nechce"?

Okrem toho, máš to ideálne. Žije ďaleko a ak sa rozídete, nie je šanca, že by ste sa náhodou stretli niekde, čo je po rozchode najhoršie. Keď ho neuvidíš, ľahšie sa ti zabudne.

Brenda

zewa
ja viem mas pravdu..ze nas to aj tak rozdeli..lenze ja k nemu nieco citim a to je to...keby ta zamilovanost uz opadla tak by to bolo pre mna lahsie sa rozist. k tej samovrazde ja si osobne myslim ze je to hlupost len ma niekedy napadaju take myslienky lebo si myslim ze uz nieje ine vychodisko ale potom si uvedomim ze je to hlupost a vzdy sa da najst nejake vychodisko.

lost

On mi totizto tym casto dava rany pod pas

on sa rozist nechce

znova mi to dava na oci

hmmmm

cesi na to maju krasne slovo

MAGOR