KAMARATSTVO

Príspevok v téme: KAMARATSTVO
KYRRA

Ahojte chcem si vypočut vas nazor.Nedavno som sa pristahovala do novej dediny z mesta,nikoho tu nepoznam,som už vydata mam deti,no moc mi chyba kamaratka....niekto s kym sa da pokecat ked je manzel stale v praci.Spoznala som jednu,na zaciatku bola fajn boli se spolu denne,potom ma zacala dost vyuzivat ja som si to nevšímala este vtedy,strazila som jej syna,a to dost casto kym ona chodila hore dole,bola s ním hore v noci ked mal horučky aby ona sa mohla vyspat..pripadala som si skor ak jej mama.Neskor zo mna tahala už aj peniaze ktore som nikdy nevidela spat a to podotknem je to žena milionara byvaju vo vile,su najbohatší v celom okolí.Bola dost rozmaznana no me to nevadilo.Ona si napriklad asi nikdy v živote neobliekla rifle na sebe ma same znackove veci,ale nejde o to...ide o jej spravanie.Je odo mna o 4 roky mladsia ma 24rokov,ale niekedy mi fakt pripada ako decko.Za normalnych okolností by som sa s nou nepriatelia no ja som cele dni zamknuta,na materskej,od ludi...chyta ma z toho depka,nikoho ineho som nenasla tak som sa rozhodla jej chyby tolerovat.Rozculuje ma to že ona ked chce prist k nam tak mi zatrubi už pred domom že idu,ja ked tam chcem ist k nim s detmi tak NIKDY nie je doma.Ja viem,že nie sme finančne na JEJ urovni....ale nikdy mi to nevadilo bola som rada že som konecne niekoho spoznala.Asi to vadí jej ja len nechapem prečo ma to tak trapi.Samota ma naozaj zabije.Tuto su ludia cele dni zatvorení v domoch,uzavretí do seba....je to strašné(((Som si ista že som jej neubližila,prečo sa so mnou takto hraje ??Ked sa jej pytam vždy ma vyhovorky.Už su to dva roky co tu takto sedím sama ja sa naozaj zblaznim z toho.

zewa

A ja si myslim, ze treba zrobit grilovacku a zavolat susedov. Mozno to bude strasna otrava, ale mozno sa najde jeden par, ktory bude tak nejak na tvojej vlnovej dlzke. Alebo nemate niekde v blizkosti nejake Mami centrum? Nemate tam ihrisko? Nechodievaju rodiny na futbal? Ja neviem, nie je tam po veceroch zumba? Nieco tam predsa ti ludia musia robit. Nie si tam jedina mlada.
A co sa tyka tej "kamosky". Myslis, ze keby mas ine kamosky, ze by si sa s nou priatelila? Nie je to trochu nefer byt s nou kamoska, len z toho dovodu, ze nikoho ineho nepoznas? Hm?

lili09

podla mna ta potrebuje a ma pocit bezpecia pri tebe ktoru nenasla ani ako milionarova zena,svojim sposobom ta ma rada,ktovie ci mala kamosku do vtedy kym si neprisla. bola mozno na tom takto isto a taraz je stastna ze ta ma. musis jej aj ty povedat co citis ked robi to co robi a nehambi sa za uprimnost,ona mozno ani chuda nevie co je skutocny zivot ked ma tolko penazi.

KYRRA

No mne tiež pripada hlupe že sa jej musím stale prisposobovat.Myslím že ak by tu bol niekto iny nepotrebovala by som ju.Ide skor o to že som v kuse sama a to ma ničí :(((Nebola to kamoska ktorej som sa mohla zdoverit no bolo fajn zajst si s niekym na kavu :(

eam

Bývala som v meste v rodinnom dome a tiež som tam nemala kamošky, lebo sme sa z jedného konca mesta odsťahovali viac k centru. Potom som rok bývala na dedine, kde tiež som si nenašla kamošky, ale akosi som ani nevyhľadávala. Mala som dve malé deti, tak som mala čo robiť, lebo muž bol v práci. Prežila som to bez kamošiek s mojimi deťmi no a po materskej som šla do práce..jasle, škôlka atď. Ako vidíš radšej byť bez kamarátky ako s takou čo nie je ozajstná kamoška. Takú ako opisuješ, určite by som nechcela.

Loveme

Ako prvé ťa trápi samota, mala by si sa s manželom porozprávať, či by nemohol občas mať na starosti dieťa on. Dajme tomu, cez víkend. Ty by si zatiaľ niekam vypadla z domu, alebo aj spoločne by ste išli na výlet. Nemala by si potom pocit, že život je stereotyp.
Pokiaľ ide o susedu, tak amen tma. Musíš ju brať takú aká je. Bud si povieš, že jej to budeš aj nadalej tolerovať, s tým rozdielom, že viac sa nenecháš využívať a naučíš sa povedať NIE. Alebo ju od zajtra začneš ignorovať a iba ju v rámci slušnosti pozdravíš na ulici, ked sa stretnete.