Odstránenie dioptrii laserom?

Príspevok v téme: Odstránenie dioptrii laserom?
Barbora1992

Zdravím... Chcela by som vás poprosiť o radu. Od malička nosím okuliare kvôli krátkozrakosti. V štyroch rokoch som bola operovaná pre strabizmus a zostal mi nistagmus. Podľa očnej mám dosť komplikované dioptrie - na ľavom oku 5 a na pravom 4,17. Moja očná mi operáciu očí neodporúča, ale napriek tomu, by som rada poznala vaše názory, či skúsenosti. Za všetky odpovede vám budem veľmi vďačná.

nathalia09

bola som v Blave na vyšetrenie,mne napr.neodporúčali opku.Ak si na Fb,klikni na excimer-Odstraňujeme krátkozrakosť, ďalekozrakosť a astigmatizmus excimerovým laserom
ja som tam napísala,a mi odpovedali-že je potrebne vyšetrenie-zaplatila som 35 eur za vyšetrenie očí,a s velmi príjemnou doktorkou som sa porozprávala,o dôvodoch prečo mi opku neodporúča-ja mám dalekozrakost+tupozrakost na jednom oku.

macuška

barbora, staci ked si uvedomis, ze ani jeden ocny chirurg nema laserom operovane oci, ale nosi okuliare. to by ti malo dat odpoved, ci operovat alebo nie.

mate59

skús navštíviť špecializované pracovisko v Blave Petržalke alebo v ČR v Zlíne.Tam stojí op. 1 oka 15000kč,ale najprv robia vyšetrenia, či je op. vhodná.