S akým produktom si natierate pery?

Príspevok v téme: S akým produktom si natierate pery?
Alfred123456

Mám taký problém.Ja nemôžem žiť bez takého vajíčka z orifleamu. Ked si nenatrem ráno pery, tak do pol hodiny ich mám červené, suché a mám červené kútiky. Neviete mi niečo poradiť a odporúčiť? Niečo dobré na červené kútiky, ktoré mám už stále a na pery niečo aby som nebol odkázaný na to vajíčko do konca života, ďakujem!

vsevedka

celestinka, suhlasim, ze Labello, nie je kvalitny produkt, ja som si kupila trasparentne Labello, ktore malo byt super hydratacne pocas celeho dna a pravy opak: chvilu po naneseni suche pery, neskor popraskana a olupujuca sa pokozka, rovnako to robilo i to farebne Labello Rose

potrebovala som si po nom dat svoje pery "dokopy", tak som si kupila v 101 drogerie obycajnu pomadu s mesickem zahradnim (nechtik lekarsky) vo vysuvacej tycinke a moje usta sa zregenerovali a su opat vlacne, natieram si vacsinou 2x denne - rano a vecer, uplne to staci, len pod konturku alebo lesk na pery, ci pri zhojeni pokozky po herpese natieram viac krat denne

inac aj ten balzam od Orifleamu nie je zly, ale nepaci sa mi jeho nehygienicke a neprakticke nanasanie prstom z kelimku

Ivka 1

Používam už viac rokov tyčinku aloe lips balsam s jojobou a problémy o akých tu niektorí píšete , sú minulosťou. Boľavé kútiky sa zahoja z večera do rána. Rovnako ju používam aj na rôzne štípance a drobné poranenia ako prvú pomoc pri pobyte v prírode alebo v práci na záhrade.

krado

No problem je skôr niekdy inde, nejaká chyba vnútri,tzn.napr. nedostatok vitaminu B ,alebo take niečo, super na pery je balzam na pery od firmy Dr.Nona,ale je brutálne drahý

M 25

ja si neviem predstaviť nenatierať si pery ničím .. či už v zime, či v lete ..
ved to je podla mna normálne, ako krémovať si tvár, či ruky, či telo.. a na perách je velmi jemná koža ..
no ale sto ludí, sto chutí :)

a k téme, ja stále skúšam niečo nové.. ale najlepšia je klasická hrozienková mastička, ale ružová a modré labelo :)

kol_ibrik

tento problme som mala aj ja, uz dobrych 15 rokov som si natierala pery, najprv jelenim lojom, skusila som rozne balzamy, labello a neviem co este, postupne to preslo do takeho stadia, ze som si musela mazat pery kazdych 5 minut, aj menej, a tak som presedlala na obycajnu modru niveu, ten biely krem, ved viete, neslo to tak do penazi ako balzamy :) ale tak ci tak to moj problem nevyriesilo, musela som si pery natierat stale a ked som si nenatrela, tak boli do 30 sekund strasne suche, palili ma a nevedela som sa na nic sustredit, iba na tu bolest a stipanie.. tak a minuly rok som s tym nadobro sekla, prestala som si mazat pery hocicim, prvy mesiac bol des, mala som uplne supinate pery a palili ma, ale uz to preslo, teraz si nemazem nicim, nemam ani supinky, kutiky, nic :) ale aka zavislacka som bola..

Vans

Mne pomohol Lipobase. Je to podľa mňa najlepší balzám na pery. Je vlastne multifunkčný, lebo sa môže natierať aj na ruky.. Keď som mal 15r, tak som jednu dobu mal veľmi zosušené pery, ale až tak, že som musel ísť k doktorke, lebo mi nič nezaberalo a poradila mi Lipobase. Je to v takej tube ako zubná pasta a nedám naň dopustiť. Večer pred spánkom si natriem pery a mám pokoj na celý deň. V zime aj 2-3x. Poradil som to už veľa ľuďom a každému jednému to zabralo a poďakovali mi :) preto radím aj vám, vážne to vyskúšajte!

smajka

Vitalos Balzam... žltý, hnedý, zelený. Dostať pri každej pokladni v drogerke alebo potravinách. Mám vyskúšané kadečo ale toto je pre mňa stálica.

iotaaa:-)

na ten med bacha, moze vam znicit prirodzenu ochranu, ktoru si pokozka vytvara sama.
Pri balzamoch tiez treba dodrziavat zasadu "menej je viac". Natriet rano a pocas dna iba napr. po jedle. Pery neolizivat. Kazdemu vyhovuje nieco ine, niekto pouziva napr. vazelinu.
Alfred123456 - spytaj sa v lekarni, na kutiky daco poradia, ale moze to byt aj infekcia. Treba jest viac vitaminov. Ak to mas dlhodobo a mas s tym velke problemy, skus radsej aj lekara.