Tehotná?

Príspevok v téme: Tehotná?
Bambi00000

S priateľom som 28.04.2012 chvíľu mala nechránený pohlavný styk, pričom poslednú menštruáciu som mala 16.04.2012(meškala mi 2 týžden kvoli antibiotikám), ale priateľ bol veľmi opitý, mal problémy so stabilitou a kedže vôbec niesom skusená neviem či došlo k vyvrcholeniu, či sa vobec spravil (ale skôr nie kedže bol taký opitý) a veľmi sa bojím, že som tehotná. Kramy mi teraz meškajú dva dni a stále mám pocit, že mám tlaky v podbrušku. Môžem to byť tehotná alebo mi krámy meškaju aj tým, že som mala dalšie antibiotika??? Je také ľahké otehotnieť? Ďakujem.

monika...

S priatelom som mala v sobotu 1.krat pohl. styk. Pouzili sme sice kondom ale mal dost problemy s erekciou a stale mu padal. Raz sme si nevsimli, ze sa sklzol kondom a bol vo mne bez neho. Za cely vecer sa ani raz neurobil. Myslite, ze je nejaka sanca, ze by som mohla byt tehotna?

M 25

vravím, sprav si test a uvidíš :)
a do budúcna, nespoliehaj sa v takýchto veciach len na chlapa!!
ak deti mať nechcete, tak sa preBoha chránte!

Bambi00000

Tak on tvrdi, ze sa nespravil, ale bol vo mne. no keby sa bol spravil asi by aj zo mna nieco vytieklo alebo? sice mam viac rokov :D, ale toto bol moj treti sex, nemam moc skusenosti, nesexovala som od 15 :D

M 25

skoro niečo podobné .. www.zdravie.sk

A spýtala si sa ho, či sa spravil?? však on vie najlepšie..
a teraz nemusíš dostať menštruáciu kvôli stresu a aj tým tabletkám..

a čo tak si spraviť test??