Baby!uz som sa zbavila vaginalnych infekcii!

pe84

zaujimave, lebo praveze toto ovocie ma dost cukru a na kandidu je cukor neziaduci, mozno je to nahoda, mne na mykozu zabral Canesten Gyn, pouzila som tabletu aj krem a uplne som sa mykozy zbavila a to po jedinej aplikacii, je vyborny

laura6279

AJ JA SOM ZACALA JEST OD VCERA GOJI TAK DUFAM ZE TO POMOZE PROTI INFEKCII... ZA 4 MESIACIE IDEM NA KONTROLU TAK DAM VEDIET CI GOJI ZABRALA.

winki

Toto ochorenie spôsobuje veľa faktorov, imunita, strava, stres. Ja som jeden čas mávala tieto problémy pravidelne, potom som zmenila polotovary za normálnu stravu, pridala kopu zeleniny a ovocia, prestala jesť chipsy a sladené nápoje. Vynechala cukor a soľ a samozrejme z mojho priateľa ktorý mi robil nervy sa stal môj ex a čuduj sa svete ... už dva roky nemám žiadny gynekologický problém.

daff

no ja by som sa tomu az tak necudovala opakujuce sa zapaly moze sposobovat aj slaba imunita a tie goji bobule obsahuju velmi vela vitaminov a podobnych latok ktore podporuju imunitu a ked ich je uz pol roka moze to mat priaznivy ucinok

lillia

predava sa to aj u nas, aj caj, aj take susene bobule na jedenie, aj dzusy... len sa mi nechce verit, ze toto ti vyriesilo tieto problemy.. ?

chloe211

no ja byvam v zahranici a kupujem to v bio-obchode.kupujem 200g za 5euro.ale vydrzi mi to dost dlho,lebo dennu davku odporucuju 20 az 30ks.

Deaa

pijem zelený čaj goji (obsahuje sušené bobule goji), síce netuším či má nejaké pozitívne účinky proti infekciám, ale chuťovo je veľmi dobrý

alenka_maxova

ja som ju mala raz v zivote a odkedy si davam pozor na urcite potraviny, jem probiotika ci uz prirodne alebo vo forme tabliet a odvtedy som tiez nemala :)