20-tka za mnou a milovanie som este nezazila

Príspevok v téme: 20-tka za mnou a milovanie som este nezazila
affraid_girl

Uz to asi so mnou fakt zacina hadzat, hormony, chtic a vsetko. Obcas rozmyslam, ci by som sa nemal s niekym len tak vyspat, ale hned moj mozog vravi, ze tak si vychovana nebola a nepratris medzi tie,co daju kazdemu nadrzanemu debilkovy. Ale je tu jeden chalan, dobry kamarat, pozname sa uz asi tristvrte roka, je spravny obcas ma hneva, ale inac dobry typek. Spoznali sme sa na vyske a postupom casu ma zacal brutalne pritahovat; nakoniec sa to vyustilo, ale iba do vasnivejsieho bozkavania, viackrat sa to medzi nami zopakovalo,ale akonahle mu ruky schadzali nizsie stopla som ho, hned uz sa vo mne ozyvalo, ze nemozes sa vyspat s niekym,kto ta nelubi. Nemozem proste, ale zase mam 20 a bez sance na normalny vztah momentalne a predsa je tu on..mam ho dost rada, kazde rano a vecer som zaspavala v spomienkach na to ako sme sa spolu bozkavali, ako som sa rano pri nom zobudzala..vsetko..a preto si vravim, preco nie s nim ? preco to prve milovanie neskusit s niekym, s kym mam odzite asi najviac z tej ak sa da vobec povedat sexualnej casti? len ma mrzi to, ze on ma nelubi, ze ma ma sice rad, ale ta laska tam nieje..rozpravali sme sa o tom, vie, ze som s nikym nikdy nic nemala, ale berie to skor na tu srandovnu vahu, keby sme sa spolu vyspali, ze by bola sranda,ze prvy sex je o tom..ale ja to tak nevnimam..preco by som mala ? prvy sex a tak to skoncit? sice mi tvrdil, ze si len utahuje, ze vie ake to je sa s niekym prvykrat milovat,ale nvm..raz premyslam nad tym, ze ano raz zase, ze nie..nvm cakat na toho praveho alebo ?

dedy

ale aké je to kamarátstvo keď sa oblizujú a ráno sa spolu zobúdzajú? :)
zažila som niečo dosť podobné, až na to že ja som sa pri hentom nikdy nezobudila a nikdy som ho kamarátom nenazvala, ale vždy som sa spakovala po určitej dobe a taktiež som s ním nikdy nespala, z čoho som v konečnom dôsledku rada, ale aj keby sa to stalo tak by som si hlavu o stenu nebúchala, bola by to len o skúsenosť viac

RNG

Sex sa dnes berie na lahku vahu , ale nie je to spravne.
Z hladiska zdravia to znamena dnes minimum hormonalnu ochranu proti neziaducemu otehotneniu, kde HAK je skodliva chemikalia pre telo, dalej je to podelenia sa s partnerom o rozne biologicke latky, jeho bielkoviny, jeho mikroby.
Ked clovek uz vchadza do takeho rizika, nech je to uz z clovekom, s ktorym si planuje aj tak uz buducnost a s ktorym sa uz aj tak bude o vsetko delit.

Viem, ked hormony pracuju je dost tazko sa kontrolovat,aj ja som bol niekedy davno mlady, a este nie som tak stary, aby som si to nepamatal, ale dobre a bezpecne je nestratit kontrolu.
Takze tu nemoralizujem, toto forum je ciste o zdravi a to je tema , co sa snazim adresovat.

alenka_maxova

ked to urobis len tak s niekym, aby si mala PO, budes sklamana...ako mnoho zien, ktore si to priznaju po 4 pohariku a vyplacu sa ti na ramene :D

paholek

Som na tom rovnako, tiež sa musím všelijako brzdiť, lebo si to chcem nechať pre tú ktorú budem mať naozaj rád.

wreck

ano, cakat. aby si nebola este prekvapena, ked to nakoniec aj tak bude s tymto. :)

zjavne si ten typ, ktory si to neskor bude vycitat. neskor ked stretne skutocnu lasku a bude chciet s nou zostat.

tak si to nepokaz. rozum je najuzitocnejsi ked nie je spadnuty v nohavickach. :)