co s nou?

Príspevok v téme: co s nou?
olala

Toto bude na dlho.
Nejde o mna ale o cloveka ktoreho mam strasne rada. Ale idem poporiadku.
Moja neter si pred vyse tromi rokmi (to mala 15) nasla frajera.po vyse dvoch rokoch sa rozisli lebo ju mal na salame (co jej cely cas daval aj jasne najavo) a podvadzaj kade chodil. Cele to s nou bolo zle lebo sa cez to nevedela preniest a keby luskol tak sa k nemu doplazi. Od nas ako rodiny si nedala povedat lebo sak co mi o tom vieme. Radsej bombardovala a nicila vsetkych spolocnych kamosov ktori jej pravdaze (kedze ju mali uz plne zuby) povedali ze to nieje tak ale tak. Ale dobre. Brali sme ze to bola jej prva laska a musi padnut na hubu a potom pochopi. Lenze hned na to si nasla dalsieho "experta". Boli spolu cez rok. Pred mesiacom sa rozisli, lebo on chcel pauzu. A uz o necely tyzden si na rodinnu oslavu dotiahol svoju byvalku. Myslim ze aj debilovi je jasne ako to cele je, len mojej milej neterke zase nie. Zase obvolava vsetkych kamosov ktori jej pravdaze povedia ze on s nou nic nema. Pred dvomi tyzdnami som ho nazivo (a bola pritom aj ona) videla s tou jeho byvalkou (ktora byva asi 130km od neho) ako sa vodia za rucicky. Ale mojej neteri zase nejaka dobra dusa povedala ze medzi nimi nic nieje, takze (podla nej) medzi nimi „URCITE“ nic nieje. Neviem co uz robit ako jej pomoct,pretoze toto co robi mi uz pride ako total psycho. My cela rodina (kedze je narovinu povieme ako to je) sme nepodstatni a zli...robi zo seba handru pre nejakeho curaka a my jej nemozme nijako pomoct. Nemate niekto podobne skusenosti? Nemate nejaku dobru radu? Som/sme z nej na nervy. je to mlada, krasna, mudra baba (aj ked o tom v tejto situacii obcas pochybujem) , ale keby si chlapec zmyslel tak dobehne jak stena. co s nou? najradsej by som ju vycapala.

olala

dev ja viem ze mas pravdu.vlastne ako vsetci tu.len by som jej strasne chcela pomoct ale zrejme jej este aj ja ublizujem. :(

dev

sorrka, neprecitala som si tvoj prispevok poriadne, len tak preletela, a tak mi to prislo, ale ak ide predsa o osobu, ktoru mas velmi rada, tak myslim ze s tym naozaj nic neurobis, ona robi rozhodnutia, nech ju. Je to jej zivot, cim viac jej budes zasahovat do zivota, tym sa budete od seba vzdalovat. Ona si vybera, ona rozhoduje o svojom stasti, nestasti. Nechaj ju, len ju podporuj, a vyjdri v pokoji svoj nazor ak sa ti nieco nepaci, ale viac neries.

dev

olla? kolko mas vlastne rokov, lebo mi to akosi nejde dokopy...

riesis vec akoby sa ta neskutocne bytostne tykala...viem ze ako vravis :)"si jej rodina" ale myslim teta az tak neriesi vztahy mladych dam....az tak osobne..

AdamKrt

Napis jej list, zatvor a zalep ho do obalky. V liste opises vsetko, ako dopadne jej vztah. Ze na to doplati a o par rokov bude plakat.

Ten list, nech otvori presne o 5 rokov, precita si ho.

Este by som jej povedal toto:

Mudry clovek sa uci na cudzich chybach. Hlupy sa nepouci ani z chyb vlastnych.
-----------------------------
Asi neostane nic ine, nez - ze dievca sa bude musiet ucit z vlastnych chyb. Potom po rokoch, ked si precita ten list, tak jej dojde, ze si jej chcela dobre.

Mal som toto iste v rodine. Jedna pribuzna zacala VELMI mlada randit s chlapom. Bol to primitivny blb, videla to cela rodina. Nedala si povedat. Aj ju bil. Urobila si s nim jedno dieta, druhe. Myslela, ze sa ukludni s rastucim poctom deti. Figu. On si nasiel inu a mala uz oci len pre plac. Po par rokoch jej doslo, ze jej rodina chcela dobre, ze ona bola zaslepena, stala si na kabloch.

Plati stare zname: komu niet rady, tomu niet pomoci.
----------
Este by som jej povedal, ze do toho listu davam 100E, ako stavku, ze to dopadne tak, ze do 5 rokov bude z neho na prasky.

kafe

aj koňa síce môžeš dotiahnuť k vode, ale nedonútiš ho napiť sa. Prestaň sa kvôli neteri trápiť. Kočka je dospelá, svojprávna, tak nech robí svoje rozhodnutia a pyká si za svoje chyby. Na tom neni nič kruté ani zlé, taký je život. Počkaj až budeš mať svoje deti.. presne tak isto sa musia popáliť na vlastnej koži, lebo rady a skúsenosti rodičov berú ako komandovanie/buzeráciu a nepohne s nimi nič.

olala

digestor antiku chvala bohu berie. a co sa tyka pohlavnych chorob tak na tie som ju upozornila asi pred 15 minutami. mame rovnake zmyslanie :D
este som je poradila psychologa (v dobrom) ale to som nemala robit.zacala mi rozpravat ako sa ja nevyznam a co si ona prezila a bla bla.je sice pravda ze som od nej neni o moc starsia ale myslim ze 8 rokov je aj tak dost. uz neriesim.

olala

pomooooc....viete co mi prave napisala?
je jedno za kym jde vzdycky je dulezity ze se vrati---kristova noho.my ze sme rodina :( vzdavam sa :(