Sex nie je to co býval?? Alebo ako si jednoduchsie pomôcť k lepšiemu výkonu?

Príspevok v téme: Sex nie je to co býval?? Alebo ako si jednoduchsie pomôcť k lepšiemu výkonu?
luke_asterix

Ahojte,

Zhruba pred rokom som pracoval v Rakusku na jednom projekte, kde bolo slusne mnozstvo cinanov. Vtedy sme sa dostali k tabletam Ying Da Wang. Su to cinske pilule na prirodnej baze. Kazdy z kolegov si to nevie vynachvalit. Tu mate popis ucinkov z pribaloveho letaku:

ÚČINOK MUŽI:
Tvrdá erekcia ktorá nastúpi do 20 minút, väčší a hrubší penis, predlžuje dobu pohlavného styku ( až do 75minút), žiadna bolesť hlavy ako u konkurenčných výrobkov, zvyšuje chuť na sex.

ÚČINOK ŽENY:
Používa sa na zvýšenie sekrécie vagíny, zvyšuje chuť na sex. Po použití tohto produktu sa začne vagína sťahovať, žena tak môže dosiahnuť rýchlejšie orgazmus. Tento produkt je veľmi užitočný pre ženy so suchou vagínou.

INDIKÁCIA:
Používa sa na liečbu erektilnej dysfunkcie, predčasná ejakulácia, nízka potencia, nedostatok chuti do sexu. Taktiež sa používa na predĺženie penisu.

NÁVOD NA POUŽITIE:
Pred pohlavným stykom si vezmite jednu tabletu a zapite pohárom teplej vody. Pre lepší účinok môžete tabletu rozžuvať alebo si ju dať na lačno.

Ak by mal niekto z Vas zaujem otestovat napiste mi na mail -adresa odstránená-
Objednavame to priamo z ciny a kvoli lacnejsiemu postovnemu velke mnozstvo, takze mam par baleni navyse o ktore sa rad podelim :) Tableta 5 euro, balenie 25 euro (je tam 6 kusov) a podotykam nie je to REKLAMA!!! Len chcem pomoct, lebo tu casto citam, ze mnohym to uz nefunguje ako ma, tak preco si nepomoct??

luke_asterix

Hlavne, ze tu mas vsetko kvalitne a domace ze?? sa preber, kazdu handru co mas na sebe vyrobili v cine, kazdy mobil, telku,... vsetko tak co tu splietas?? takychto zboznujem, prehlad len max co sa vlasneho dvoru tyka a reci az za hranice