Pazuchy a - vyrážky pod nimi

Príspevok v téme: Pazuchy a - vyrážky pod nimi
what

Ahojte už dlhší čas mam problem pod pazuchami sa mi tvoria vyrážky - male s hnisom, čo sa týka pleti nemam vobec problem znie vyrážkami / mimnimalne len občas / no a ani nemám vyšiu váhu ako by som mala mať čiže z nadvahy to tiež nie je jedna zmizna obiavia sa dalšie, ostavaju su aj v okoli pazuchy dokonca som ich mala aj na bruchu - na boku ale nemate s tym niekto skúsenosť a čo na to ?

webačik

nadmerné množstvo odpadových látok ktoré organizmus s nejakých dôvodov nevie vylúčiť cez obličky a pečeň vylučuje kožou a cez lynfatický systém. je to nielen nepríjemné ale aj nebezpečné. treba sa zamyslieť nad životosprávou pitným režimom a vyprázdňovaním. okrem toho vylúčiť všetky farbené, umelo sladené a neprirodzené potraviny a tiež kozmetiku. nie všetko čo hovorí reklama je pravda a často biznis nehladí na zdravie, sú renomované firmy ktoré nevyrabajú v o velkých sériach a vyrobky nemajú všade ale v malých seriach s čisto prírodných materialov okrem toho detoxikovať ale cielavedome pod dozorom a trpezlivo určite je toho dosť čo treba urobiť. môžete sa ozvať meilom.

what

ano ano to može byt pravda ale sprejovy z ktoreho som mala podozrenie ze to sposobuje som vylučila a aj tak nič a bez dezodorantu sa fungovat neda nepoznate nejaky bio resp niečo čo to nespobuje nejaky taky, pouzivala som niveu teraz fenjal a od LR - aleo vera čo by mal byt 12 % aloe ale tak neviem som zufala je to skarede neprijemne