Mononukleoza

Príspevok v téme: Mononukleoza
Didy002

Dobrý deň. Po tom, čo som dostala horúčky a silno mi opuchli mandle ma moja obvodná lekárka poslala na infekčné s tým, že mám mononukleózu. Nechali si ma tam a robili mi testy, na ktoré ešte niesú výsledky takže stále neviem či mám alebo nemám mononukleózu. Zatiaľ som dostávala infúzie a cítlia som sa dobre. Pustili ma po 3 dňoch domov s tým, že mi dali antibiotiká. Po užití už prvej tabletky som mala zlú reakciu, veľmi som vracala, doslova mi vypumpovalo mi žalúdok aj črevá. Hospitalizovali ma znova, no potom čo som dala zo seba tie lieky von mi je už zase dobre. Čo to môže byť? o 2 týždne totiž odlietam na 4 mesiace do Usa a keď sa mi niečo také stane tam, jednak sa nedoplatím a bojím sa hlavne o svoje zdravie. Ďakujem za radu

Kathy21

No ja som uz mala mononukleozu a zacalo sa mi to zapalom priedusiek, potom mi hnisali mandle mala som vysoke horucky, same uzliny, stale som vracala, nic som pravdaze ani jest nemohla a vlastne som ledva dychala, lebo mandle som mala totalne spuchnute a velmi zahnisavene. Dokonca som mala aj par dni zltu farbu. A tiez sa moja doktorka hadala s krcnou ze ci to je alebo nieje mononukleoza a nakoniec to aj bola. Liecila som sa z nej mesiac a mala som to stastie ze mi to nezasiahlo pecen.

Maja213

ja mám tiež mononukleozu, zaujímalo by ma napríklad, ako dlho sa teraz nemôžem bozkávať alebo celkovo mať kontakt, a aj také pitie alkoholu.

RNG

Pozri cez Google.sk uved moj nicok a slovo herpes. Uviedol som tam plno prostriedkov na zvysenie vitalnej imunity, pridam este monolaurin, citral, berberine a Sangre de Grado.
Ja osobne na viralne pouzivam masivne davky vitaminu C(ester C, 1 gram za hodinu pri prvych viralnych priznakoch, necakam kym sa to rozmoze a poskodi telo) a chaparral, 2 x 1 gram. Inac pouzivam pravidelne selen, zinok, L-lysin HCl vitaminy C E a D-3 a obcas aloe vera, co su vsetko mierne zvysujuce viralnu imunitu, takze sa ma virusy chytaju podstatne menej, nez kedysi.

Lekari nemaju dobre prostriedky na virusy, kazdy z nich ma plno postranhnych ucinkov.
Preto tu odporucam doplnky, ktore zle postranne ucinky nemaju a niektore su uspesnejsie dokonca ako antiviralne lieky. Naviac s doplnkami sa da takymto nakazam predist do znacnej miery, zalerbo podstatne znizit poskodenie tela a skratit ich trvanie

ATB su neucinne na virusy, ale znicia tvoje probiotika, takze stratis az 70% telesnej obrany, co probiotika produkuju. Takze to bol velmi zly tah...
Zovbwer okamzite najsilnejsie probiotikum , co najdes a ber hromady mikrovlaknin, aby sa to dostatocne rozmnozili. Na Slovensku dostanes psylium a inulin pomerne lacno, odporucam 20 gramov denne s litrom vody. Inac sa tio tie probiotika nerozmnozia a neosidlia creva. Mozna to bol tvoj problem znizenej imunity a oslabenia tela.
Po silnej mono(virus EBV=epstein barr) je dobre si precistit a regenerovat pecen protokolom dr Berksona

muc

ak sa da, odlozit odlet, nakolko budes este v rekonvalescencii a taka zmena by urcite neprospela a stav sa moze skomplikovat. dolezite je tvoje zdravie a nie USA.