Frajer dáva prednosť kamošovi predo mnou

Príspevok v téme: Frajer dáva prednosť kamošovi predo mnou
onomatopoje

Má jedného kamaráta, k ktorým sa poznajú už od detstva. Doteraz sú akože najlepší kamoši. Obidvaja sú v pohode. trápi ma však, že môj frajer naňho nedá dopustiť. každé slovo čo on povie je preňho platné, posvätné, on je jednoducho neomylný. Mrzí ma, že vždy je na jeho strane a zastáva len jeho názor. Napr. sme boli dohodnutí, že ideme spolu sami dvaja do pizzerie. Ale vtom on zavolá, že servus, nejdeme na pivo tam a tam? A môj priateľ samozrejme pristane, a ja už len idem s ním ako taký prívesok.
Neviem, či to mám tolerovať, ale inak to asi už nebude. raz som mu to vytkla, tak na mňa vybehol, že to je jeho jeden normálny kamoš. :( nejaké rady, komentáre?

neverííím

Aj môj mal takého, ktorý ho len ťahal po krčmách a tak to aj vyzeralo. ALE našťastie si ten dotyčný našiel robotu, nebýva často doma a odftedy je klud.... Neviem, ako by som to riešila na tvojom mieste. Skús mu to pár krát spraviť aj ty, prípadne s nimi nikam nechoď a zostaň doma alebo vymysli iný plán len pre seba

bingham

Vitali...nesuhlasim, mne osobne by vzdy zalezalo viac na sebe ako na priatelke...bol by som pokrytec keby som tvrdil opak :))

a nemyslim si ze je dobre takto porovnavat kamaratov a priatelku...

s partnerom sa sice mozes milovat, ale co sa tyka toho..budovania..je to velky risk/, preto tvrdim ze je dolezite mysliet na seba, aby sa nestalo to ze das partnerovi vsetko, rozidete sa a zostanes sama...co potom budes robit hmmm ???...takze laska ale s rozumom :))

Ja to ale pisem z pohladu chlapa, lebo som jeden cas robil v zenskom prostredi(nebudem konkretny haha :D) a viem ako to chodi... :)

bingham

Tak to som myslel frajerku(zenu s ktorou by som planoval deti by som dal pred psa a kamaratov - pred rodinu nikdy) ale pokial nejaku babu poznam kratko...tak urcite by bol pre mna dolezitejsi pes...ktoreho poznam od stenata tak zase neblaznite :))

Hahaha...je mi to take smiesne ked taketo naivne dievca pise o "laske" ...a potom sa stazujes ze tvoj priatel dava prednost kamaratovi - Asi na tom nieco bude nie ??? ty princeznicka :P

onomatopoje

bingham, tým , čo tu píšeš sa sám zahrabávaš.
A ja som šťastná, prešťastná, že mám takého chlapca, ako mám. že ma môj chlapec ma dokáže milovať! Môj chlapec je najlepší na svete.

vitali

Nemusíš ho ľutovať bingham. Kedže si plánujeme rodinu a spoločný život, nie je na tom nič neuveriteľné. Aj takí dokážu byť partneri. Čiže majú iný pohľad na partnerstvo ako ty. Dávať prednosť psovi. Skôr je poľutovania hodné, že tvoje dievča bude posledné. Keby tvoj príspevok bol trošku osožný, príjemný, ale nepriniesol jedinú kvalitnú informáciu, alebo aspoň kúsok podpory pre zakladateľku. Len utvrdil v tom, ako dokážu byť niektorí chlapi zaslepení a sebeckí. Najviac sa dá pestovať láska medzi dvoma partnermi, ktorý sa milujú. ktorý sú ochotní sa meniť, osobnostne rásť, robiť zo seba lepších ľudí. Založiť si rodinu, práve z tej veľkej lásky, ktorá je medzi mužom a ženou. S kamarátmi si nevybuduješ dom, rodinu a nesplodíš deti. S kamarátmi sa nemiluješ. To sa dá len s tým človekom, ktorý je u teba až po psovi.

Joo

bingham ,paaanecku co to ti tu pises ? :DD
a pokial v tom nieje dieta...tak na prvom mieste som ,JA,kamarati,pes a potom zena ...... :DDDDDDD
no neskutocny tento cloviecik ... si ma pobavil :DDD

bingham

Ty si ale naivne dievca....hormony ti poblaznili rozum...to je vsetko :)

a to si opisala z nejakej knizocky, alebo z brava ??? mile :)

onomatopoje

Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá; nezávidí, nevypína sa, nevystatuje sa, nie je nehanebná, nie je sebecká, nerozčuľuje sa, nemyslí na zlé, neteší sa z neprávosti, ale raduje sa z pravdy. Všetko znáša, všetko verí, všetko dúfa, všetko vydrží. Láska nikdy nezanikne.

bingham, toto si nikdy nezažil ani s tvojou povahou nezažiješ.