Neprišla

11simonka5

nepoznam ta, nechcem sa sudit, mala som tie iste priznaky a tiez som sa bala...som sice dospela a uz matka ale neboj sa chod do tej lekarne a urob si test..ak vyjde pozityvny chod k lekarovi. nic sa neboj ak by si si chcela dieta nehat je to tvoje rozhodnutie a neovplyvnia ho ani rodicia...a mozem ta ubezpecit ze cim viac sa bojis tym to bude lepsie...su aj mladsie mamicky a dobre to zvladaju

danae

Áno, ja som mala podobné príznaky. Bola som z toho v šoku. Dieťa som si nenechala. Ale ty sa nesmieš diviť, že sa tu do teba všetci navážajú a robia si z teba prdel, pretože si vlastne protirečíš. Do lekárne po test nechceš ísť, lebo máš haluz, že sa to niekto dozvie. A dieťa keď(ak) porodíš tiež utajíš, keďže si sa zmienila, že si ho chceš nechať ?

Lulu2011

to co je za dotaz, dnes som mala dostat a nedostala som :D v den, ked nedostane niekto menstruaciu uz zaklada temy a pise vsugerovane veci, ze je mu na zvracanie? tak sa tehotenstvo vobec neprejavuje, ked sme uz pri tom...

dana660xz

ale ved nehovorim o vsetkych reakciach preboha ved zas vzdy sa obhajuju ti ktori pisu normalne, ako pytala sa kto mal ake priznaky teh a nie kde si ma ist kupit test. viete co kaslem na to, lebo na tomto fore nieco napisat nema ani zmysel.

laskonkaaaa

Dana, tu nie sme vestci aby sme oznacili niekoho za tehotneho.... kazdy jeden jej poradil nech ide do drogerky alebo do lekarne. Alebo k doktorovi ! A ak si si nevsimla, tak prave tu niekoho castovala "sprostymi". Ale chapem, je to este asi puberta. Aj ked mala si davat pozor, lebo clovek ked ma sex ma byt na neho aj zrely - aby mohol znasat nasledky a bol na nich pripraveny. Bo mnohe buduce mamicky si to predstavuju ako hurvinek valku a potom to aj tak vyzera.

opica

dana, precitaj si jej arogantne reakcie..a povedz mi, ako na dialku niekomu povies, ci je ci nie je tehotna..

ved to sa neda...ak to chcem vediet, idem do lekarne ci drogerky a kupim test..

jasne, ze moze byt tehotna..

M 25

dana, však ja som jej zo začiatku poradila.. ale jej problém, ked nemôže ísť do lekárne, aby si overila, či to tehotenstvo môže byť..
to je už o inom ..

dana660xz

to je neskutocne. akoze kazdy ju len sudite a nikto jej neodpoveda na otazku.nech si najprv kazdy uprace pred svojimi dverami a potom nech ukazuje na ineho!!!
mia ano moze to byt tehotenstvo ;)

opica

mne tiez neda...
co ma 17 rocne decko take na programe, ze "nema cas ist do lekarne"...alebo nemoze ist do lekarne?
kravina ako slak...

vies, ono tu nik nema vestecku gulu, aby ti povedal, ci si alebo nie si tehotna..to ti povie akurat tak tehotensky test, nikto tu na fore to na dialku nezisti...

laskonkaaaa

Miuska, ty si ozaj este riadne decko :-)

Aaaa mam pre teba novinku, tehotensky test si mozes kupit aj v drogerii. Ci aj tam ma 17 rocny clovek zakazany vstup? :-)))))