Driclor

Príspevok v téme: Driclor
lolfas

dobrý deň! vedel by mi niekto podať skúsenosti s DRICLOROM? funguje alebo nefunguje?? čítal som vela stránok/diskusii o nadmernom potení a ako mu predchádzať a nejak som narazil na DRICLOR ktorý dlhodobo zabraňuje potienu pod pazuchami(je to pravda?). po prípade ak by ste poznali nejaký iný prípravok čo by mi pomohol proti poteniu prosím povecte mi o ňom ďakujem :)

Simona757

Už tu bolo asi všetko napisane. Ale Driclor sa použiva vtedy, keď ti nepomahaju antiperspiranty ani dezodoranty, pretože je to silny (a veľmi učinny) roztok. Ja ho tiež použivam, lebo sa veľmi potím. Hlavne v podpazuši. Je jedno, či je leto alebo zima, stale to je to iste. A je to prva vec, ktora mi na to moje potenie zabera. Takže som rada, že ho vyrobili. Ale zas, keď viem, že nikam nejdem, tak si ho nedavam, pretože pot sa z tela dostavať von nejako musi. Poslednou dobou ma dosť pali a svrbi, keď ho večer (aspoň hodinu PO sprchovani) použijem. A dokonca dodržiavam aj ten 24 hod. odstup od posledneho holenia (dôležite je, že ak sa nahodou holiš v oblasti podpazušia, tak musíš počkať 24 hod. a až potom si Driclor dať), takže neviem. Ale ak mas extremne potenie, tak by som asi najskôr vyskušala vyšetrenie, či to nemôže byť štitna žľaza.

tushi

driclor som pouzivala min rok 2 mesiace, ale musela som prestat. najprv to bolo uzasne, ziadne mapy, naozaj to fungovalo! no kedze ja sa potim iba/najviac pod pazuchami, tak si telo naslo iny sposob, ako pot ventilovat, a to na tvari. zacali sa mi robit skarede a bolave vyrazky, co som ja predtym nemala. po vysadeni sa to postupne zlepsovalo.
nevravim, ze driclor je zly, len asi nie je pre kazdeho

Inga22

V príbalovom letáku sa píše toto: "Driclor je číry, bezfarebný roztok, vhodný na ošetrenie kože so zvýšenou potivosťou HLAVNE na rukách, nohách a v podpazuší". Zdôrazňujem "hlavne", to by mohlo znamenať, že sa dá použiť aj na iné miesta na tele, ale neviem si to dosť dobre predstaviť, aby som ho používala na brucho, hruď a celý chrbát.
A ako to už bolo spomínané, je potrebné dodržiavať návod.
Nakoniec, vyskúšať môžeš, za to nedáš nič.

lolfas

dík za radu! :-) presn to som sa chcel opýtať.... ja sa potím na 80% od trupu hore a rád by som vedel či sa môže aplikovať na hruď alebo chrbát

Inga22

Mne pomohol. Ale to neskutočné svrbenie a pálenie....Bolo fajn nemať fľaky pod pazuchami, ale ono sa to vykompenzovalo vzadu na chrbte :D. Proste, keď je vonku 35 stupňov a páli slnko, tak sa poteniu neubrániš. Možno naozaj nebudeš mať fľaky na tričku, ak zodvihneš ruky, ale inde asi áno. Navyše si myslím, že to vôbec nie je zdravé, ale o tom potom. Už len to ohromné svrbenie o niečom svedčí. Ale tak....mne pomohol. Teraz ho používam minimálne. No a mne fajn zaberá guľôčkový antiperspirant od Vichy. Ale čo je dobré pre mňa, nemusí byť pre Teba. Skús.