Ideálny chlap sa nečakane zmenil na najväčšieho klamára

Príspevok v téme: Ideálny chlap sa nečakane zmenil na najväčšieho klamára
miska174

Celý tento môj príbeh sa začal ako z romantickej knihy..Poznáte to-keď niekoho stretnete, prvé zazretie a obaja viete, že chcete byť spolu..áno, láska na prvý pohľad..Všetko išlo až priveľmi dobre..ihneď sme sa začali stretávať, rozumeli sme si vo všetkom, neprešiel jeden deň, kedy by sme spolu neboli..Správal sa ku mne anjelsky-raňajky do postele, spravil pre mňa čokoľvek, keď prišiel deň, keď ma predstavil rodičom(bolo to po mesiaci stretávania), bola som prekvapená, no šťastná, že to myslí so mnou vážne. Bol to ten muž, o ktorom som si myslela, že je to ON, ten princ na bielom koni, nikdy sme sa nenudili, nikdy nenastal okamih trápneho ticha..Jediná vec, ktorá bola trhlinou, bolo, že on nechcel vzťah, pretože vyšiel z dvoch nešťastných vzťahov a keďže aj ja som skončila nevydarený vzťah, nechcela som hneď do toho ísť. Chcel len čas, aj napriek zoznámeniu s rodičmi, kamarátmi, sme spolu akoby "nechodili". Posledný mesiac sa naše stretávania obmedzili, no stále mi tvrdil, že on chce so mnou byť, že ma má rád. Keď sme sa naposledy stretli, trošku sme sa pohádali, prvýkrát, na další deň sa mi ospravedlnil a povedal, že keď sa prestanem hnevať a odpustím mu, nech sa mu ozvem. V ten istý deň, som ho stretla...Držiac sa za ruky s inou..
váš názor?

Carie

Ja som si raz tiez zacala s chlapom, ktory tvrdil, ze nechce vztah, pritom sme uz ten vztah vlastne mali, so vsetkym co k tomu patri. Nejak po 2 mesiacoch som mu povedala, ze mna to takto nebavi a ked nechce vztah, tak ja odchadzam a kaslem na neho. Velmi ma prehovaral ze nech nechodim, dokonca mi teda povedal, ze tak ten vztah mat budeme (nie hned, ale nakoniec ano). A tak som s nim ostala. Ale bolo to pyrhovo vitazstvo, bol strasny sebec a na mna nikdy ohlady nebral. Vedel len brat, ale davat nie. Po roku som to ukoncila a citila som sa jak vycucnuty citron, dalsie 2 roky som nebola schopna mat vztah, pretoze som nebola schopna vo vztahu davat. Kedze jemu som dala strasne vela (uznavam, bola som blba) a nic sa mi nevratilo. Takze bud este rada, ze sa ani nic nezacalo a nijak ta nepoznacil. Mozno by nebol taky sebec, ale urcite by nieco v tom vztahu drhlo. Ak totiz vstupuje do vztahu s tym, ze vztah nechce a chce si len nezavazne uzivat a brat si len vyhody, tak to nie je patner do zivota.

Carie

No podla mna je to uplne jasne. S tebou nechcel vztah, lebo takto je ok ze sa stretava s inou/inymi. Preto sa tak hrozne branil tomu, aby ste to, co je medzi vami nenazyvali vztah. Nie kvoli dvom predoslym skrachovanym vztahom, to je len vyhovorka a to ma za sebou kazdy. Teraz ocakava, ze ked ho stretnes s inou, usmejes sa na nich a na druhy den vecer mu zase das ty. Lebo toto je podla neho ok. No teraz to vies a je len na tebe, ako sa podla toho zariadis. Najlepsie bude, ked sa s nim prestanes stretavat, este ste spolu len kratko, tak to nebude take bolestive.

melindaaa

miska ja ta chapem, tiez by to bola pre mna rana pod pas.. no co, zivot ide dalej, takehoto ako ho tu opisujes stretnes na kazdom rohu...to je to smutne v tejto dobe tuctovy chlap...ale vies ako sa hovori vsetko zle je na nieco dobre...

miska174

no nastastie ja nie som taka,ktora by sa takto ponizovala..:) urcite by som mu nepisala smsky ani by sa mu nevtierala..mal nato dost prilezitosti,ale tiez ta chapem..:)ty to vidis z druhej strany, ja by som im to urcite teraz nekazila, ak ju ma rad, tak ja im to prajem, len mi to mohol povedat, to je vsetko..

melindaaa

to mi pride ako keby to pisala moja " sokyna" ktora bola v domneni, ze ju ten moj oficialny priatel chce... z jeho strany cisto kamaratsky vztah, tahala ho do kina a kade tade, isli nemali problem, ona to brala ako rande atd atd.. hej, takze plane nadeje zalubila sa do chlapa ktory o nu neprejavil zaujem iba jej povedal,ze nechce vztah a spraval sa k nej milo... spoznal mna to znamena ( s nou sa poznal uz minimalne pol roka) zacali sme sa stretavat a nakoniec sme sa dali dokopy,kedy mu ona spravila scenu a vyhodila na oci, ze ju klamal, ze nechcel vztah a pritom ma inu a nadavala mu atd.vzdy ked nas videla spolu prebodavala nas pohladom..dal mi citat smsky od nej.. nic v zlom samozrejme no ja to beriem z tej druhej stranky - nemylit si pojmy s dojmami.... ale toto je moj pribeh ktory je mi je velmi podobny.. nemyslim si, ze ti to spravil naschval...len sa stala taka vec a nemal asi vhodnu prilezitot oboznamit ta tym...