Vyhražky od policajta!

Príspevok v téme: Vyhražky od policajta!
dajana155

Dobrý podvečer prajem,

sestra sa práve rozchádza s priateľom (policajtom) za nie príliž pekných okolnosti. Nefungovalo im to už velmi dávno, spoznala skvelého chalana, ... avšak svojho frajera nikdy nepodviedla, no už s ním nechce byť! Priznala sa frajerovi, že sa s ním stretala par krát... dal jej facku, sotil ju, oplul..... Frajer (pánko policajt ) sa jej teraz vyhráža (strasne jej ublizuje a tlači na psychiku...)
Chcem sa spýtat, či on ako policajt si ,,toto moze vobec dovolit...." spinavo jej nadáva, vyhráža sa jej, že nech ho len opovázi pozdravit a podobne...

frndolina

ak je takyto chlap u policajtov, mal by to vediet aj jeho nadriadeny. ale nie len ten priamy, ale nejaky ovela vyssi. nech ho daju psychologicky vysetrit, mozno je to nasilnik a z policie by mal odist. ja viem, ze takych je tam dost, ale ked sa nebudeme stazovat, tak nas nakoniec budu masakrovat a ohrozovat policajti, ktori by nas mali chranit.

opica

Co ma s tym, ze je to policajt?
kreteni su medzi lekarmi, ucitelmi, nasilnici detto..

a nech sa s nim nekontaktuje, nech si zablokuje telefon, jeho to casom hadam prejde..ak nie, trestne oznamenie za obtazovanie..

Carie

No ak jej dal len facku, tazko to dokaze, ale ak by jej ublizil nejak viac, tak to uz bude jednoduchsie. Nech s nim uplne prerusi kontakt, nestretava sa, ak by sa ho aj tak nevedela zbavit a ublizoval jej, nech zbiera dokazy a poda na neho trestne oznamenie. Najlepsie samozrejme nie tam, kde on pracuje a kde pozna ludi. Nech sa nenecha zastrasit! Ak ublizuje policajt, je to pre neho este horsie, lebo moze lahko prist o pracu. Ak by podala trestne oznamenie, musi do 3 mesiacov dostat vyrozumenie, co s tou vecou spravili. Ak to nedostane, moze podat staznost za necinnost (to si zisti na internete kde presne).

Jane_3sto18

Bude sa mu to určite ťažšie dokazovať, pretože je policajt, keď má ešte kontakty, tak to pôjde ešte horšie, ale určite ho treba udať.