Kedy je ten správny čas na bábätko?

Príspevok v téme: Kedy je ten správny čas na bábätko?
Stastenko

Začnem takto, s priateľom sa poznáme 6 rokov, z toho 3 roky tvoríme pér. Obaja máme 20. Priateľ pracuje, ja končím školu. Bývanie máme a veľmi sa milujeme. No obaja sa už cítime na bábätko veľmi si ho prajeme. Niesme karieristi a našou prioritou je rodina a rodinné šťastie. Taktiež nepatríme medzi ľudí, čo prvé dieťa majú v 30ke alebo 40ke. Preto by sme ho chceli teraz. Kedy ste mali Vy prvé bábätko?

lolka00

kolko financii je nutne k dietatu? priblizne, ved cigani rodia jeden za druhym deti. priemerny zarobok jedneho paru za mesiac by mal byt kolko?? plus musi byt dom alebo byt zabezpeceni

[zruseny17]

ja som mala 22:)tehotenstvo bez problemov a rychly porod takmer bez bolesti...aj lekari odporucaju rodit do 25ky, asi vedia preco:)

Loveme

Pokial viem, aj lekari tvrdia, ze pre zenu je najvhodnejsie mat dieta do 25.roku zivota.
A ked ste pripraveni (psychicky aj financne) preco nie... aspon sa o desat rokov nebudes musiet natahovat s malym deckom a budes mat viac casu pre seba a potom sa da venovat aj kariere. A este stale budes mat LEN 30 a zivot pred sebou :D

maricenka

myslim, ze je to individualne. zavisi od vnutorneho pocitu. ak si zelate babatko v 20tke, preco nie? ja som sa citila byt pripravena o 10 rokov neskor. a som tiez spokojna.

opica

nech ma kazdy dieta, kedy chce...zrejme nechodite na VS; nemate ambicie sa dalej vzdelavat, a ked to tak citite, preco nie..
ja mam 30, prvykrat tehotna..

ak sa tak citite, mate kde byvat, nie ste rodicom pod strechou, mate dieta z coho uzivit, tak preco nie