Dva krát do tej istej rieky nestúpiš???

javi

Ahojte chcem len poradit inak som v pohode.Mam vztah 8r.a velmi si nerozumieme.Uz sme boli parkrat od seba no stale sme spolu.Ja sa chcem stahovat kvoli praci do ineho mesta on vsak nechce ist,je uz dlho bez prace a ja ho chcem opustit len neviem ako to zvladnem,je velmi vybusny.

opica

1) dvakrat do tej rieky nevstupis si vacsina ludi zle interpretuje...ako aj ty...ono to znamena, ze vsetko plynie, a nikdy nie je nic take iste ako bolo..to znamena, ze ked raz vstupis do tej rieky, je ina, ako ked do nej vstupis druhykrat..

2) zavisi, co ste prezili, ako dlho ste spolu boli, ci ste spolu zili, ake problemy ste mali, co ste si preskakali, kolko mate rokov..

3) z mojej skusensoti - raz som dala sancu..taku naozaj druhu sancu, po roku...a teraz sa ideme brat:)

nikdy neveis, ale dobre si zvaz, na zaklade bodu 2

ono je to mozne, ze mal nieco rozhorate s niekym inym, co mu nevyslo...a opantala ho minulost..proste po tyzdni ci mesiaci by som tu sancu nedala..

doubledog

tam v tych dialavach zistil, ze si pre neho predsa len nenahraditelna a vratil sa pre teba. laska hory prenasa.

ludia, nebudte hned taki pesimisti.

0vecka

2 Ela53 podla mna ak ho chces naspat tak mu to aspon nedaj tak lahko... inak je mozne ze sa mu pacis aj k tebe nieco citi ale asi to nebude to prave...

Ela53

odrovnali ste ma, teda chcem byť trošku naivná :-D a dodať čo ak si uvedomil, že spravil zlé rozhodnutie keď sa so mnou rozišiel ?? :-D