Potrebujem nazor muzov

Príspevok v téme: Potrebujem nazor muzov
Lenka222

Ahojte. Viem ze takychto tem je tu uz vela, ale potrebujem sa spytat resp. pocut nazory aj inych ludi.

Trochu sa citim jak pubertiacka ze nieco take riesim popritom som uz davno na vysokej skole ale neda mi to. Prednedavnom sa mi zacal ozyvat jeden znamy môjho spoluziaka, ktory je o rocnik vyssie a z inej skoly. Sme v kontakte kazdy den, ale len chvilu, lebo obaja mame toho vyse hlavy, ale vzdy si na seba spomenieme. Ak sa da tak je on stale ten prvy co sa ozve, samozrejme aj ja. Boli sme uz aj spolu von, bolo to prijemne posedenie, rozpravali sme sa o vcelicom, bol galantny a gentleman. Nemam pochybnosti, ze by vsetky tieto veci robil len tak. Otazka skôr znie a hlavne je smerovana na muzov: mate radi ked zena je dalej iniciativna a aj ona sa ozyva hoci aj kazdy den alebo vy ste radsej ti, ktori ju dobijaju. A este ze mohla by som druhykrat zavolat von ja? Ci stale sa mam riadit podla nepisaneho pravidla, ze vsetko ma robit muz? Ono ide mi o to, aby som nestratila jeho zaujem, cize ako by ste to vy ako chlapi vnimali keby nejak nenutene sa k vam zena ozyvala a navrhla stretnutie?

Dakujem za odpovede. Reagovat budem pomalsie, lebo povinnosti nepustia :)

mmilan7

Drahá Lenka222.Rob to,čo je pre Teba prirodzené.Keď sa už poznáte a bolo Vám spolu príjemne iste sa budete stretávať aj naďalej.Nezáleží na tom,že kto bude iniciovať stretnutia.Možno to ocení,keď to budeš niekedy Ty a iste ho to neodradí,aby zase inokedy to bol zase on.Ja som osobne mal rád dievčatá,ktoré netajili svoj záujem a vážil som si také,ktoré svoj nezáujem vedeli dať taktne najavo.Veľa šťastia.

Lenka222

Vemeno, akurat som tu sla napisat jeden svoj nazor pokym som si neprecitala ten svoj. Ale neviem ci necitas co pisem

Praveze nie som zastancom privelmi takych nazorov, ze stale musim cakat na muza...praveze ja chcem byt ta co ho druhy krat zavola von, ja sa mu ozyvam tiez, len som potrebovala citat nazor nezainteresovanych ludi a najmä chlapov ako to oni vnimaju, ci robim dobre ;) Je nieco na tom zle snad?

Ostatnym dakujem za prispevky, potesili ;)

Vemeno

Tato tema mi pripada, ako keby ju pisalo 10 rocne decko. To chces aby ta volal, behal okolo teba a ty si bola ticho a tvarila sa ze nic? O takej zene by som si pomyslel, ze je hlupa, alebo jej preskakuje a siel kade lahsie od nej. Normalni ludia pouzivaju rec. A tak to je aj vsade inde. okrem Slovenska. Raz ta pozve on, raz ty jeho. Co on je Zoro, alebo Kasanova, aby ta dobyval? Ak prejavi zaujem a ty si ticho tak to moze znamenat dve veci: Jedna je ta, ze ty nemas zaujem a druha ta, ze si mentalne retardovana a nevies sa normalne s niekym bavit.

Patrik1111

Zalezi od kazdej osobnosti, kto to ako vezme.
Avsak ja osobne - ak by sa ku mne moja priatelka pred dvoma rokmi nevyvijala vobec ziadnu iniciativu, tak spolu nie sme. A su to ozaj krasne 2 roky co sme spolu. :-)
Preto na zaklade mojej skusenosti neodporucam cakat na prvy krok od muza (dnes to uz ozaj nie je v uplne mode). Vobec nic nepokazis tym, ze ho pozves von - navyse ked vam je obom spolu fajn.
Drzim palce. :-)

Maoam

ja som zena, ale napisem, ak smiem :-), tak taka zlata stredna cesta je asi najlepsia, zavisi od osobnosti muza, ale z mojej skusenosti mozem povedat, ze ista odozva muza potesi a myslim, ze na nu aj caka, neustale vkuse musiet dobyjat po istej dobe zacne nudit alebo prestava bavit, ale zasa ani pravy opak nie je dobry, takze nieco medzi tym

obcas prospeje neozvat sa (ako zena) :D, zvlast, ked si muz zacina byt dost isty :D

je to take natahovanie sa, pritiahnes - odtiahnes, tak to funguje medzi ludmi, aby to bolo zaujimave aj po dlhsej dobe

ale asi najhorsie je, typ zeny, ktora sa akoze necha dobyvat, dlho-dlho-dlho a potom zrazu prepne a ked su vo v ztahu, zrazu je z nej pravy opak, stihacka, kontrolorka, hysterka :DD

dufam, ze toto sa ti nikdy nestane

Rilier

No napr. Ja stracam zaujem asi po 2 - 3 tyzdnoch pokial nezacitim spatnu vazbu od druhej osoby. Pokial po nejakom case nepreukaze ze aj ona ma zaujem ist von alebo mi napisat , myslim si ze si pise/ide von len zo zdvorilosti a nema nic ine na praci (cele sa to tyka zaciatku vztahu nie kamaratsva).
Nikomu sa nechce dobijat pevnost dlho, zalezi od osobnosti, moze si povedat ach sak ona sa mi neozvala ani ma nikdy nepozvala von vzdy len ja tak asi nema zaujem.

AdamKrt

Vsetko zalezi od osobnosti. Niekto ma rad, ked je zena iniciativna, niekto nie. Mne sa napr. paci iniciativa u zien. Clovek si aspon nepripada, ze otravuje.

Lenka222

Takze padli tu rôzne nazory hlavne ze to mam nechat na chlapovi.

Ja si myslim tak, ze ozyvat sa môzem aj sama :) Lebo chlapi maju radi iniciativu len zrejme druhe pozvanie na rande asi necham na nom, ze?

Ja sa pytam preto, lebo vela skusenosti s tymto nemam a predsalen sympatickeho muza si nechat uniknut by bola skoda ak viem, ze sa pacim aj ja jemu :)